Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Transmodulace DVB-S/T,parametry a TV prijimace

Zdravim Vas,obracim se s dotazem/zkusenostmi s parametry transmodulace DVB-S/DVB-T v navaznosti na zpracovani zejmena v TV prijimacich (LG,SAMSUNG,SHARP...).Pro max.4 programy transmodulace DVB-S/T je zvoleno code rate(FEC) 7/8 ,ochranny interval 1/32,8K,QAM64.Pri techto parametrech DVB-T jsou nektere televize marne (kostickovani) ,pripadne totalne marne (cerna tma:) ,set-top boxy obvykle drzi (vf parametry excelentni).Klasicke nase DVB-T vysilani je v naproste pohode vsude a u vseho :) (FEC 2/3,ochranny interval 1/4,8K,64 QAM.Mate trebas podobne zkusenosti?

hdpe
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

podobne

SAMSUNG všetko v pohode, LG ako ktoré (tie čo pri automate ladia najskôr analóg a potom digitál sa nechytajú, tie čo ladia najskôr digitál fungujú), SHARP nemám skúsenosti, v pohode sú aj PHILIPS a PANASONIC.

mmc
Registrace: 1/2006

RE: Transmodulace DVB-S/T,parametry a TV priji...

Co na to primi,rodili a tovarni technici LG & spol?Prileteli okamzite nejlizsim letadlem,aby se ihned presvedcili o nesplneni DVB normy u svych TV,nebo prileti obvykle az druhym letadlem?."Servisni technici" nasi nemusi obvykle ani jezdit:),nebot nevlastni ani transmodulator,aby u danych TV proverili ruzne kombinace parametru DVB-T ,natoz neco lepsiho:) (abych se nedotknul obecne,tak mozna nekteri treas ano).

hdpe

bacha, esi to není zvoleným státem. Oni jsou schopní tam nahrát pro konkrétní stát jen některé kombinace a varianty parametrů... šikmookáči jsou na to praštění dost.

davidkriz
Registrace: 8/2009

Kdyz tam jsou 4 programy,myslim,ze bych ja osobne pouzil DVB-T parametry shodne s pozemskym digitalem (no problem).Nevim proc,kdo,co a jak se to vymamlasilo,ze se pouzily tyto vyse uvedene parametry (presto splnujici DVB normu),ale bohuzel patrne neuvazujicich asijskych soudruhu.

hdpe

hdpe

4 programy z TP 12525V ti nedovolí použít shodné parametry z terestriálem.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Vymamlasilo

sa to tak asi preto, že napr. ČéTéčka so svojim VBR v DVB-S v špičkách zaplnia celé DVB-T (8K,64QAM,7/8,1/32), ale napr. Joj,Joj+,Markíza,Doma mi šlapali aj na "štandardných" parametroch (takisto prevod z DVB-S)

mmc
Registrace: 1/2006

Zdar nezkousel jsem to,neuvedl jsem ,ze jsou to slovenske muxy (Markiza,Doma,STV1,STV2) ,(JOJ,JOJ Plus,TA3).Bral jsem to ze tech necelych 20 Mbps by mohlo vystacit,tak tedy ne.

hdpe

sax

mohl by jsi prosím trochu více o tom napsat.
aby jsem (myslím že nejen já)neumřel blbej.

dík T

tonek
Registrace: 1/2009

proc bych to mel delat, kdyz nikdo o nic konkretniho nestoji?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@tonek

Studuj, studuj a studuj. Nas to stoji cas a penize a ne vsechno se uz bude verejne ventilovat na forech. Kazdy si dnes informace chrani, je to to jedina, co nam, zivicim se rukama zbyva. Ceny tu kurvi kdekdo, od vychcynych eshopu po oba nase providery, tak holt tech informaci bude postupne ubyvat a ubyvat.

J a
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra