![]() |
|
Pomoc pri HD BOX 9300 PVR 500GB HDDZdravím všetkých. Potreboval by som poradiť pri horeuvedenom prijímači.Otázka č.1. Pri niektorých nahratých programoch je okrem ikonky "TS" čo znamená aký je to formát, ešte aj ikona znaku eura "Є". Konkrétne pri filme AVATAR nahraný z HBO HD. Čo znamená tá ikonka eura? Otázka č.2. V manuáli k tomuto prístroju sa píše, že by mal prehrávať formát XVID napr. s USB vstupu. Prekonvertovaný film do tohoto formátu ale prehráva nekorektne. Aké presné výstupné parametre by mali byť nastavené aby film v XVID tento prístroj prehrával dobre? V manuály k tomuto prístroju som sa k obidvom problémom nič viac nedočítal. Ďakujem za odpovede. |
jolefoto
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Pomoc pri HD BOX 9300 PVR 500GB HDDSymbol € resp $ znamena zakodovanu nahravku, mozes ju mazat uz ju neprehras (HDBOX nahrava odkodovane), bud si urobil chybu a tuner nebol v rezime oboch tunerov, alebo si naprogramoval subezne nahravanie na rovnakom tuneri (1 resp 2), alebo zblbol plugin, pripadne zasiahol surflock (ale mal by byt vynuty). Ak si nahraval a subezne pozeral iny program, tak musi byt tuner v rezime VSETKY TUNERY a samozrejme musis mat dotiahnute do HDBOXu DVA samostatne kable pre kazdu druzicu z ktorej chces nezavisle pozerat a nahravat subezne.k druhemu problemu, nastuduj si co je Xvid, je to len tzv kontajner pre tvoje pochopenie nieco ako "obalka" v ktrej moze byt obrovske mnozstvo typov video a audio kodekov, s tymi naocnejsimi na procesor si 9300 neporadi viac informaci o tomto tunero najdes na satdigitalne.cz: http://forum.satdigitalne.cz/viewforum.php?f=165&sid=0b7f037b77ab74aaafa3a8f28bfb51ef |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Pomoc pri HD BOX 9300 PVR 500GB HDDLosparabo, z LNB mám samozrejme 2 káble natiahnuté. Ale nie som si istý či mám nastavené režim VŠETKY TUNERY. Ja ten AVATAR v prijímači prehrám, ale keď ho chcem preniesť na USB tak z asi 7GB mi prenesie asi 2GB a potom sa zastaví.Takže treba asi poskúšať viaceré kodeky? Ja som sa skôr pýtal na to prehrávanie preto že či to už má niekto vychytané. No ale aj tak dík za odpoveď |
jolefoto
![]() |
|
RE: Pomoc pri HD BOX 9300 PVR 500GB HDDten Avatar ide v hdboxe prehrat cely? Vsak nie, vsak sa po neajkom case sekne? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Pomoc pri HD BOX 9300 PVR 500GB HDDAvatar v HD kvalite na HD BOXE ide prehrať v pohode celý, ale ako som už spomínal má asi 7,8GB a keď ho chcem preniesť napr. na USB kľúč 16GB PATRIOT tak po asi 2GB sa mi sekne a nejde kopírovať ďalej. Podľa mňa to vyzerá tak ako keby HD BOX dovolil nahrať AVATAR len jeden raz. Lebo ostatné filmy z HBO HD idú skopírovať. Ten jeden raz je už na HDD v HD BOXE a ďaľšiu kópiu už nedovolí asi nejaká protikopírovacia ochrana nahrať. Možno aj preto je tam tá malá ikonka eura. Vychádzam zo skúseností z DVD recordéra Panasonic z 80GB HDD. Ten tiež niektoré veci takto robil. Je to len môj názor. |
jolefoto
![]() |
|
![]() |