![]() |
|
mascom 1200CRspíše na okrajpřistál mi na stůl s vystřeleným zdrojem asi po bouřce ale nikde jsem nenašel ani louder ani soft. Poradí někdo kde to najdu??? díky T. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: mascom 1200CRSkús sa poobzerať po týchto stránkach:http://www.mascom.cz/sat/MC1200_1210/MC1200CrCi.htm |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
skynettděkuji jsi lepší! já to tam ani tak nemohu najít, som tupec(samozřejmě kliknutím na Tvůj odkaz ano ale normálně né.) jinak je to vlastně Technisat ale chtěl jsem něco vyzkoušet takže dík ! a jak jsi to vyhrabal nevím? taky jsem čekal trochu místního folklóru. :crying: |
tonek
![]() |
|
RE: mascom 1200CRAno přesně tak, je to ještě starý dobrý technisat s kartou zezadu. Vhodné např. do hotelových pokojů. Jeden mám ještě pohozený na půdě.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
ať TI tam nevyschneELYTjinak jsem čekal že se do mne opřeš aspoň 100Watty T |
tonek
![]() |
|
RE: mascom 1200CRNeboj, zdroj mu ještě fičí, bohužel už roky nelze nic uložit do paměti. Byl používán na primu do společného rozvodu. Naštěstí má Prima stejné parametry už tolik let :)))P.S. Když někomu radíš žárovičku, tak to raději upřesni. Pro někoho to může být třeba i H4.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
ano šéfe !možná jsi mohl napsat ( pro upřesnění nebo pro doplnění)vhodné jsou žárovečky např. do vánočního stromku, ...bla,bla bla... většinou kámošům ukážu kde a jak ryby chytat další je na nich, můžou se i zeptat ..... |
tonek
![]() |
|
![]() |