Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Mascom twean easy modul na 2 karty

Zdar. Mam na toto forum jednu otazku. Bude modul Mascom twean easy na dve karty fungovat v televizore Panasonic so satelitnym tunerom? Vopred diky za vase odpovede.

marianst
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mascom twean easy modul na 2 karty

Mascom twean easy? To ti asi nikto neodpovie
Ale keby si mal na mysli Mascom Easy TV TWIN , tak ti mozno jeho majitelia pouzivajuci DVBS v TV Panasonic odpovedia

losparabo
Registrace: 2/2007

vyskusame, uvidime

predtym co by ta niekto poslal do pryc ze vyskusaj a daj vediet :))) tak neviem odkial si ale ked BA a okolie, pripadne KN a tak, tak ak chces donesiem ti modul, na zapozicku, prip. aj s nejakymi kartami, zoberies domov a vyskusas...
K ;)
PS: mam uz z Easy AlphaCrpyt ale to nemeni asi na veci...
PS2: do nicoho nikoho netlacim ak netreba/nie je zaujem, tak je to pase a netreba na to ani reagovat

krikri
Registrace: 3/2010

v TX-P42GT20E šlape bez problémů. Akorát by mohl dekódovat trochu rychleji, někdy to nějakou tu vteřinu trvá, než naskočí obraz. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Mascom Twin CAM modul, Easy.TV s SW 1.23/3.23 (upgrade pres ASTRA 19,2 - 12692MHz,H,22000,5/6)funguje v mém TV Panasonic TX-P42G15E.Používám kartu Skylink ICE a ORF.

komurb
Registrace: 10/2010

Mám Panasonic TX-L37V20. Používám to pouze s jednou kartou UPC. Funguje to, akorát hodně dlouho (klidně i 20 s) trvá, než zmizí - při spuštění televize hláška - Šifrovaný kanál. Při přepnutí je občas malá prodleva v rozkódování. Není to ale vždy, jen někdy. Uvažuji o stažení nového firmware, nevím ale, jestli to ty prodlevy odstraní. Nemám namířeno na Astru 19,2 , takže jsem se k update zatím nedostal.

pk-tr
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra