![]() |
|
Otazka Karta skylink vymena akciaProgramy ktore idu 20dni fre /ten cas sa pocita od az vlozenia do primaca?Mam 2karty a tu 2 chcem pouzit neskorsie az budem mat primac skylink reaady lebo prva karta po regisraci vymena seka/ star.primac/ tak 2chcem registovatneskorsie.KARTY objednal cez registaciu kariet akcia vymena. Ked posiela kartu VYmena skylink musi sa registrovat do20dni? V liste je ze je UZ aktivna musim teda registrovat do 20dni? |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Otazka Karta skylink vymena akcianemusis...ale prides o bonus 24 eur..ak to neregnes do 30.6.2011skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Otazka Karta skylink vymena akciaVždyť ji můžeš zaregistrovat (na netu) teď, abys nepřišel o bonus 24 eur a do přístroje ji strčit klidně až v srpnu. Tomu nic nebrání. 20 dní global free ti prostě poběží až od prvního vložení do přístroje.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Otazka Karta skylink vymena akciano pockaj joscer..ale ked ju teraz regne...povodna cw karta sa mu vypne...do 3 dni a co potom? :lookaround:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
Karta výmenaináč výpadky už nemám od piatka tých 6 hdtv ;) R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
tulenSamozřejmě máš pravdu, ale mě z jeho přípěvku tak nějak automaticky vyplynulo, že má dvě karty a jen jeden sat.přístroj. Pak by to samozřejmě bylo jedno, že mu jedna karta klekne po registraci.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Otazka Karta skylink vymena akciaok. snad mu to pomoze.rozhodnut sa musi sam za seba. ja ponechavam 1 cw v zalohe..kvoli pvr..a zapisom,..ta ice mi facha dobre aj ked obcas sekne..vsimol som si ze zapisy mi chodia kazdy mesiac..iba panthouse chodia zapisy kazdych 10 dniskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenNepleteš se trochu? Ale možná jsi to jen blbě napsal. Zápisy na ICE karty (a asi i čisté Irdeto karty) chodí denně. A platnost mají buď měsíc nebo některé 10 dní.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Otazka Karta skylink vymena akciaako to myslis? aku logiku by mali zapisy denne ked si napr. predplatis balik na 2 mesiace?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenNemá cenu přemýšlet, jestli je to logické. Já prostě vidím na kartě, že se každý den datum začátku platnosti příslušných oprávnění posune na aktuální den a adekvátně se posune datum konce platnosti. Nic víc, nic míň. Třeba to zjednodušuje systém odbavování oprávnění na straně Skylinku, co já vím.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Téma: Otazka Karta skylink vymena akcia1 kartu registracia sk 2 registracia ceska republika /pre istotu keby sa to rozdelilo, |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
tulenpotvrdzujem čo píše joscer. Je to tak, každý deň sa prepíšu zápisy a majú platnosť 1 mesiac. Mám predplatené multi na 3 mesiace a vždy sa to posunie o jeden deň.Na CRW to bolo rôzne, niektoré programy z multi balíku mali indikovaný zápis napríklad na pol roka dopredu. teraz nie. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Otazka Karta skylink vymena akciaok.dik.potom sa necudujem tolkym problemom technickymskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenK pátku se vyřešila podstatná část problémů (alespoň to tak vypadá). Minimálně byl vyřešen problém s vypadáváním dekódování HD programů na Skylinku (NovaSport HD, Eurosport HD, Nat Geo Wild HD, MTVN HD, Spektrum HD a Travel Channel HD). A jestli to byl ten jediný problém, tak je po problémech.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Otazka Karta skylink vymena akciamne to nevypadavalo vobec..obcas seklo..na stotinu sekundy..ale malokedy..asi kedp risli nove zapisy.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
![]() |