![]() |
|
Výpadky SkylinkDle sdělení pracovníkú technické podpory Skylink byly ve čtvrtek večer vyřešeny výpadky HD programů na kartě Výměna.Faktem je, že od pátku jsem žádný výpadek neměl. Jaké jsou vaše zkušenosti? |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Výpadky Skylinkmôžem potvrdiť od piatka ok R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Výpadky SkylinkNejen na kartě Výměna. Byl vyřešen obecný problém s posíláním oprávnění na karty. Kdyby tu byl Koudelka, tak to napíše asi přesněji.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
re:Ve čtvrtek se mě prostřednictvím ICE karty nenahrál seriál v odkódovaném stavu,pozdějŕí dekódování už nebylo možné.Páteční záznam proběhl v pořádku.Sečteno-podtrženo-Nemít ještě Cryptoworks kartu CS Link,tak bych ho už v neděli jinak "neotevřel" ..Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
Výpadky SkylinkOd pátku do neděle žádný výpadek, dnes od 8 hod ráno se seká obraz , občas kostičkuje , zvuk se taky zasekává na Spektrum HD, Travel CHanelHD a EurosportHD, tak nevím, jestli je to jenom u nás, nebo zase něco opravují . |
anamari7
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
anamari7Teď koukám chvíli na tenis na Eurosportu HD a je vše OK.Spektrum HD a Travel Channel HD také vypadá v pořádku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Výpadky SkylinkOd té doby je u mě po problému. Zatím žádné výpadky. R^ |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
karta vymenaJa mam od piatku problem u karty vymena.vsetko fungovalo ok az zrazu zostal cierny obraz a zacalo take tukanie.musel som prepnut na iny program a bolo to v poho a za par min.aj ten program ocernel a zacal tukat zvuk.tak neviem ci je u mna problen alebo u skylinku. |
Korn77
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |