Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výpadky Skylink

Dle sdělení pracovníkú technické podpory Skylink byly ve čtvrtek večer vyřešeny výpadky HD programů na kartě Výměna.Faktem je, že od pátku jsem žádný výpadek neměl. Jaké jsou vaše zkušenosti?

georg11
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výpadky Skylink

môžem potvrdiť od piatka ok R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Nejen na kartě Výměna. Byl vyřešen obecný problém s posíláním oprávnění na karty. Kdyby tu byl Koudelka, tak to napíše asi přesněji.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

re:

Ve čtvrtek se mě prostřednictvím ICE karty nenahrál seriál v odkódovaném stavu,pozdějŕí dekódování už nebylo možné.Páteční záznam proběhl v pořádku.Sečteno-podtrženo-Nemít ještě Cryptoworks kartu CS Link,tak bych ho už v neděli jinak "neotevřel" ..

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Výpadky Skylink

Od pátku do neděle žádný výpadek, dnes od 8 hod ráno se seká obraz , občas kostičkuje , zvuk se taky zasekává na Spektrum HD, Travel CHanelHD a EurosportHD, tak nevím, jestli je to jenom u nás, nebo zase něco opravují .

anamari7
Registrace: 6/2011

anamari7

Teď koukám chvíli na tenis na Eurosportu HD a je vše OK.
Spektrum HD a Travel Channel HD také vypadá v pořádku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Od té doby je u mě po problému. Zatím žádné výpadky. R^

Kamil
Registrace: 1/2006

karta vymena

Ja mam od piatku problem u karty vymena.vsetko fungovalo ok az zrazu zostal cierny obraz a zacalo take tukanie.musel som prepnut na iny program a bolo to v poho a za par min.aj ten program ocernel a zacal tukat zvuk.tak neviem ci je u mna problen alebo u skylinku.

Korn77
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra