![]() |
|
Ktory televizor ?Caute. Chystam sa kupit novy televizor a neviem sa rozhodnut. Poradte pre ktory sa rozhodnut1. Plazma Panasonic tx-p42VT30 2. LCD LED Samsung UE40D-8000 |
kuzmo
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?jednoznacne ten led samsung, je na novom rychlom procesore, bomba |
reavis
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 359 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Tento Samsung som videl minuly tyzden v NAY v Trencine ale zial tam nemali este Panasonic VT30-ku takze tu plazmu som zatial nevidel fachcit nazivo a nemam to ako porovnat. Ten Samsung vyzera dobre, predavac z NAY ma presviedcal ze on sa takisto rozhodoval presne medzi tymito 2 televizormi a odporucal viac plazmu VT-30-ku ktoru si nakoniec aj on kupil. Samsung vraj prilis "svieti" a farby su neprirodzene, u tej plazmy su vraj viac prirodzene farby, rychlejsia odozva, hlbsia cierna. Mozno je to fakt len otazka vkusu. No uvidim, musim najprv tun plazmu asi vidiet najskor nazivo a potom sa rozhodnem |
kuzmo
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Jednoznačne plazmu Panasonic. LCD Samsung ani náhodou.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?plazmu a Panasonic |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?V zasade jde hlavne o to, v jakych podminkach se budes na tv divat. V hodne osvetlene mistnosti se bude lcd jevit lepe(firma, obchod atd), v poloseru obyvaku ma lepsi podani barev plazma - neprepalena bíla, hluboká černa, barva pleti a pro fajnsmekry - hvezdna obloha, kterou lcd proste jen rozplizne. VT30 skvela volba, jen bych ti doporucil 50ku, ale je to o penezich, to ja vim... |
Happy003
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?koukam, ze uz na te obloze staveji marketing :)http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/e32/e3264c449b44ad811478dbf412182c79.jpg |
Happy003
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Isiel by som samozrejme aj do tej 50" uhlopriecky ale velkost a usporiadanie mojho obyvaku mi to nedovolujeVT-30 nema PC vstup D-sub ale ma zase navyse oproti Samsungu citacku/nahravanie na SD kartu, 3xrepro 2 x 6 watt, 1 x 10 watt (Woofer) a to najdollezitejsie, teda obraz u VT-30ky chvalia aj fajnsmekri na zahranicnych forach |
kuzmo
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?aaaaaaaaaaaaa panasonic ;) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Panáka,jedině Panasonic plazma,mluvím z vlastní zkušenosti ;) |
mirdah
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?ja mám plazmu Panasonic a som spokojný |
jurodobry
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Před týdnem jsem koupil Panasonic TX-P55VT30. Nic neřeš - je to to nejlepší, co můžeš dnes mít - naprostá bomba!!Obrazovku kup tu největší, na kterou máš peníze. PB1 |
PB1
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?to jsou zase argumenty, kup si podle vlastního rozhodnutí co chceš :laughing: Hodně záleží na podmínkách kde to chceš sledovat, za jakých světelných podmínek a jakej obraz preferuješ, jestli tlumenej, nebo naopak hodně kontrastní. U plazmy samozřejmě toho hodně kontrastního obrazu taky dosáhneš, ale spotřeba je pak docela vysoká a taky dost hřeje. Při sledování v místnosti kde je hodně denního světla se víc hodí LCD a pokud se televize víc sleduje ve tmě, tak tam má lepší podání plazma.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Neo PDP 50G20 som minulý rok 2x musel reklamovať kvôli vypálenému obrazu, ktorý uznali. Kúpil som Samsung LCD s LED podsvietením a som spokojný. To že Samsung svieti je hlúposť. Je to treba nastaviť a nakalibrovať podľa špeciálnych stránok a bude lepší obraz ako na plazme a hlavne sa nebude vypaľovať! |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
jupolJak jsi docilil vypaleni obrazu? nebo co tim vlastne jako myslis? ze tam zustalo vypalene logo NOVA nebo co? |
Happy003
![]() |
|
jupolMohl by jsi sem prosím dát odkaz na ty speciální stránky, podle kterých jsi kalibroval obraz na LED Samsung? Díky. |
Calda
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?plazma a laska uz davno zvitezila na lzi a nenavisti. svetlem tmu nevyrobite ani na matrici 16x16 pixelu. uz se s tema ledka podelanejma dete zahrabat. myslite ze kdyz vas bude vic, ze lidi takovy demenci uverej ? leda prdDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Jedině plasmu a pokud možno Panasonic. R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Jupol mal proste smolu a to dva krát.To sa aj najlepším stáva!!! Inak jasne vyhráva Panasonic.... R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Jupol tady proste kydnul blabol a vic se nam k nemu nevyjadri. Napada me jediny zpusob, jak vypalit obraz - povesit plazmu na stenu a poustet do nej obraz jako v te reklame kdysi od philipsu, jako v galerii. Ale stejne by se to dnes uz stat nemelo, protoze televize statickym obrazem pro oko nepozorovane hybe vzdy o par radek (nahoru, dolu, vlevo vpravo) aby se vypaleni zabranilo. Pokud ale mysli treba vypaleni jednotlivych pixelu - jako jejich vecne sviceni ci naopak tmu, to mozne je a skutecne se musim podivit nad Jupolovou smůlou. Sam jsem to u Panasonic plazmy jeste nevidel. |
Happy003
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Tiež Jedine Panasonic Plazmu ,tiež jednu mám TX-P42U20E ,tak viem o čom hovorím.Ak to TV poškodili ,tak skorej podla mňa Prepravou ,strčili ho do kufra po ležiačky ,alebo ho niekde vyváľali po koberci doma keď naň skladali nohu z Krabice a následne mohol potom odísť ten Panel. Jedine Neodborná Manipulácia. Ja som 3x Zaspal ,mal tam 2x Nova Monoskop a Raz STV3 Monoskop a aj keď som sa Zľakol ,nič mi na TV Neostalo Chvála Bohu. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Happy003Blábol to asi nebol. Mám doma starší PDP Panasonic a 5 rokov sa mu nič nestalo, pritom hralo to isté ako na novej G20-ke. Po prvej reklamácii mi ihneď poslali nový kus priamo z Plzne a stalo to znova, predstav si, že to uznali ako reklamáciu znova! Na toto čo napíšeš?? Je to blábol? ;P |
jupol
![]() |
|
CaldaNájdi si to na stránkach flatpanels alebo hdtvtest a lcdtvbuyingguide.com a sú tam aj nastavenia niektorých testovaných typov. |
jupol
![]() |
|
RE: Ktory televizor ?Tak dnes som objednal plazmu Panasonic tx-p42VT30.Dufam, ze bude sluzit. Podarilo sa mi ju zohnat za 1150 EUR Dakujem za vsetky nazory aj rady R^ |
kuzmo
![]() |
|
Pro kuzmoUdělal jsi dobře,budeš spokojenej.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
![]() |