Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

levný sat receiver skylink

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Oslovil mě kamarád, že potřebuje koupit nějaký levný spolehlivý sat receiver hd se čtečkou podporující irdeto pro příjem skylinku. Parabolu už má na střeše, takže komplet ne. Mohli byste mi něco doporučit? Já se zajímám jen o přístroje, co umí tak skoro vše, takže toto je pro mě mimo mísu. Díky.

flanger
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: levný sat receiver skylink

Podívej se na stránky Skylinku, ten už se sere i do prodeje HD přijímačů. Levných sráčů tam u nich najdeš dost.
Dokoncd to teď nabízejí v setu s novou kartou. ;P

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Jo, ono těch stránek je dost, jen se bojím, abych mu neporadil nějaký model, se kterým je třeba někdo dosti nespokojený. Tak např. DiZiPiA DS4H-35 IRS. Je to dobrá volba? Máte jej někdo? Dedjte mi tip ... ;)

flanger

napr. Humax IRHD 5100S

doky

není z čeho vybírat snad ten humík

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Já mám doma a spokojen jsem s Vantage 7100, ve čtečkách jedou ICE karty bez problému, až bude potřeba provozovat IRDETO, pak si zvolim ověřený modul. Skylinku a jejich cerifikovaným čtečkám nevěřim ani trošku.
Pokud budeš trvat na čtečkách IRDETO, pak si vezmi HUMAXE.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

To mi stačí, díky. R^

flanger

Saxon napsal vse, co se napsat da. Jen dodam, ze jsem tu mel pred chvili a pred nekolika dny karty, pry Irdeto, jedna v Dizipii, jedna v Humaxu, na obou message zakodovany kanal, refres poslana nic. karty jsem vrazil jen tak z (nevhodné slovo)e do Vantage 8000, OBE SE HLASILY JAKO CRYPTOWORKS !!!! a po odeslani refrese nabehly ani ne do 2 minut ! Takze cert vi jak to je s temi Irdeto kartami, cteckami a certifikaty. Zacinam mam pocit ze CERTIFIKAT = ZAPLAT. Nic vic, nic min.

J a
Registrace: 7/2005

Certifikace = dneska nám tu tu fungovalo, ale jestli něco najebe.., tak máte smůlu a obraťte se na dodavatele, ať nám zjistí, co jsme zase najeba.. a podle toho si upraví sw a my ho zase certifikujeme.(pokud něco nezměníme, než si ho opraví).Něco mně tu smrdí.
Originál na konci certifikovaných přijímačů:Protokol vyjadřuje stanovisko Skylinku k výrobku v SW a HW verzi, která byla předložena k testování a jeho kompatibilitu s vysíláním ke dni testu. Skylink neručí za nedostatky satelitního přijímače, které nebylo možno v době testu běžně dostupnými technickými prostředky zjistit. :(((

RAFI007
Registrace: 1/2006

Dizipie jsou pěkný sráče. Ještě tak ten Humax, ale také žádná sláva. Levný spolehlivý Irdeto, to je nemožné. Ať si kamarád přišetří na Vantage. R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Co takhle Gosat 7050? Zatím jsem s tímto strojem spokojený. Vantage je určitě dobrý jenom mě štve to dálkové ovládání. Věčný problém s tlačítky v kříži.

libortv
Registrace: 2/2008

Také mám pár dní Gosat 7050 a zatím mě ničím nenaštval jako
jiný stroje,maká dobře.

jave
Registrace: 10/2010

Mate prosim skusenost s receiverem Zircon Starline ?

zlatica
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra