![]() |
|
levný sat receiver skylinkZdravím všechny, potřeboval bych poradit. Oslovil mě kamarád, že potřebuje koupit nějaký levný spolehlivý sat receiver hd se čtečkou podporující irdeto pro příjem skylinku. Parabolu už má na střeše, takže komplet ne. Mohli byste mi něco doporučit? Já se zajímám jen o přístroje, co umí tak skoro vše, takže toto je pro mě mimo mísu. Díky. |
flanger
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkPodívej se na stránky Skylinku, ten už se sere i do prodeje HD přijímačů. Levných sráčů tam u nich najdeš dost.Dokoncd to teď nabízejí v setu s novou kartou. ;P On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkJo, ono těch stránek je dost, jen se bojím, abych mu neporadil nějaký model, se kterým je třeba někdo dosti nespokojený. Tak např. DiZiPiA DS4H-35 IRS. Je to dobrá volba? Máte jej někdo? Dedjte mi tip ... ;) |
flanger
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinknapr. Humax IRHD 5100S |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinknení z čeho vybírat snad ten humíkAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkJá mám doma a spokojen jsem s Vantage 7100, ve čtečkách jedou ICE karty bez problému, až bude potřeba provozovat IRDETO, pak si zvolim ověřený modul. Skylinku a jejich cerifikovaným čtečkám nevěřim ani trošku.Pokud budeš trvat na čtečkách IRDETO, pak si vezmi HUMAXE. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkTo mi stačí, díky. R^ |
flanger
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkSaxon napsal vse, co se napsat da. Jen dodam, ze jsem tu mel pred chvili a pred nekolika dny karty, pry Irdeto, jedna v Dizipii, jedna v Humaxu, na obou message zakodovany kanal, refres poslana nic. karty jsem vrazil jen tak z (nevhodné slovo)e do Vantage 8000, OBE SE HLASILY JAKO CRYPTOWORKS !!!! a po odeslani refrese nabehly ani ne do 2 minut ! Takze cert vi jak to je s temi Irdeto kartami, cteckami a certifikaty. Zacinam mam pocit ze CERTIFIKAT = ZAPLAT. Nic vic, nic min. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkCertifikace = dneska nám tu tu fungovalo, ale jestli něco najebe.., tak máte smůlu a obraťte se na dodavatele, ať nám zjistí, co jsme zase najeba.. a podle toho si upraví sw a my ho zase certifikujeme.(pokud něco nezměníme, než si ho opraví).Něco mně tu smrdí.Originál na konci certifikovaných přijímačů:Protokol vyjadřuje stanovisko Skylinku k výrobku v SW a HW verzi, která byla předložena k testování a jeho kompatibilitu s vysíláním ke dni testu. Skylink neručí za nedostatky satelitního přijímače, které nebylo možno v době testu běžně dostupnými technickými prostředky zjistit. :((( |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkDizipie jsou pěkný sráče. Ještě tak ten Humax, ale také žádná sláva. Levný spolehlivý Irdeto, to je nemožné. Ať si kamarád přišetří na Vantage. R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkCo takhle Gosat 7050? Zatím jsem s tímto strojem spokojený. Vantage je určitě dobrý jenom mě štve to dálkové ovládání. Věčný problém s tlačítky v kříži. |
libortv
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkTaké mám pár dní Gosat 7050 a zatím mě ničím nenaštval jakojiný stroje,maká dobře. |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: levný sat receiver skylinkMate prosim skusenost s receiverem Zircon Starline ? |
zlatica
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
![]() |