![]() |
|
CS link a jejich dealeřiPřed chvílí, mi volal jeden zákazník, že se mu někdo ozval a nabízel mu nějakou smlouvu na balíček Totál na 14 měsíců za cenu 10 měsícu. Má přes 70let, tak jsem mu slíbil, že se poptám, ale každopádně když zavolám na CS link, neřeknou mi nic. Tak se prosím ptám Vás jestli máte nějakou zkušenost a není to nějaká levárna :8) |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřiNabídky po telefonu zásadně zamítám.....neb po telefonu se dá slíbit i modré z nebe. :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřiano souhlasím a obvzlášť u starších spoluobčanú, kteří někdy zcela přesně nechápou o co se jedná a k čemu se zavazují, neb i ústní souhlas, který je zaznamenán se svolením / upozorněním / že se daný hovor pro zvýšení kvalizy služeb múže nahrávat. I takový souhlas je platný.K věci - není mi známa akce 14 za 10 pěkný večer nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřiAno, bylo mu ještě řečeno, že nikdo jiný mu takovou nabídku nenabídne, takže fak netuším, co to může být. Nerad bych mu řekl ať na to kývne, ale stejně ty zákazníky dokáží tak oblbnout, že to nakonec vezme... |
Rocco
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřidej mi na nej cislo, ja mu slibim jeste neco lepsiho a zadarmo.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeři:laughing: ani se radši neptám |
Rocco
![]() |
|
co to ?jo, jo ,jo kazdy tyden par hovoru z cs link ignorace -hezky hlas ale nevi o cem mluvi zeptatam se na na new hd- :laughing: zadna odpoved jestli mas filipa rozbehnes total from 4 eur/mesic nebo za 200 kč ,co se tyce zapisu ....!!!! laboroval sem v nedeli !!!serou mne zebraci o refressh !!! 5x zmena mych 6 od 12"30 do 20"00 žadny problem !! hezkou nedeli priatelia :) jo a do lanškrounu :))) ikdyž to ubudlo, holandanou mam proste v laske od 1988 od FILMNETU,RTL4, atd..až po tvou card ktera slape jak hodinky !! vše dobre R^ |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřiMe pripada, ze mi z CS Linku volaji nejak casto! Cca co 3 mesice. Posledne jestli jsem spokojeny s balickem Film... Pokud jim neodpovite, tak klidne volaji znova.. Uz me s tim prudi. Ale az mi bude koncit Total, tak doufam, ze mi zavolaji s nejakou slevou ;)Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřiTak uvádějte při registraci záměrně jiná telefonní čísla a máte pokoj.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřiTo není tak jistý. Pak časem vypnou Novu a Primu a budou tam muset zákazníci stejně volat poněvadž s montérem/prodejcem se nebaví. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKpřesně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
Saxon:-))) no to nejde... :))) ...protože jak psal lubbik...pak za to,že se ti nedovolaj, ti vypnou primu a nebo něco jiného....zajímavá praxe,která není tak úplně častá................ Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřiA ty si čo tak silno chrápal, že si sa teraz zobudil a chcel si nám niečo napísať ??? lebo od posledného zrazu mám z tvojho chrápania také mindráky že ešte teraz mám problém zaspať. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
cb21máš pravdu,nedělají to často,ale když to začne,nestíhám zvedat telefony a moje posílání zápisů jaksi nefunguje,jedině zavolat,oni tě vyzpovídají,adr.č.karty,tel,atd a pak to záhadně funguje normálně,no zatím asi 2x až 3x jsem to zažil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
skynettvoe:)))))))))))))))))))))))))))))) :))) ;)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: CS link a jejich dealeřiMohu potvrdit tuto nabidku od operatorky.Nabidka byla,ze kdyz si predplatime 10 mesicu v cene 290,- kc za mesic,tak ziskame 4 mesice k tomu zdarma.Volala minuly tyden memu otci.Jelikoz nebyl doma,tak jsem s operatorkou mluvil ja.Ta akce je urcena zrejme pro zakazniky co si predplaceji balicek delsi dobu. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
![]() |