![]() |
|
Vydareny rozhovor s konciacim sefom sportu STVDobry a otvoreny rozhovor, na ktory som teraz natrafil pri citani sme.sk. Vysvetluje mnohe veci, ohladne sportovych prenosov. A vyzera to, ze bude este horsie, uvidime. Doslova.http://www.sme.sk/c/5933851/konciaci-sef-sportu-stv-rozhlasaci-nemaju-o-televizii-ani-tusenia.html AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Vydareny rozhovor s konciacim sefom sportu...podľa mňa niektoré veci vysvetľuje neskutočne skratkovito. Ak sa nemýlim v RTVS/STV končí - preto jeho výroky treba brať s ohľadom na túto skutočnosť. Ale samozrejme každý takýto rozhovor rozširuje obzory tých, ktorí sú mimo odvetvia, ale dianie v ňom ich zaujíma. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: Vydareny rozhovor s konciacim sefom sportu...Ano, vystihol si to presne. Kedze Jozef Foltyn je zrejme majetny clovek a je "z vonku" mohol si dovolit povedat aj to, ci mi pri inych rozhovoroch chyba. A tym su konkretne fakty a priamost. Na druhej strane, toto, co tu STV v sportovom odvetvi vyrabala, bola katastrofa.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Vydareny rozhovor s konciacim sefom sportu...STV3 bola na dve veci........vôbec nebude chýbat,čo tam za tie roky dávali lepšie ako sa dalo pozerat na zahr.kanáloch AMEN. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Vydareny rozhovor s konciacim sefom sportu...Niekomu nebude chýbať, ale ja som si rád občas pozrel hádzanú, či volejbal. Zo začiatku to nebolo najhoršie. Ta nová banda sľubovala zrušenie poplatkov za STV, ale nejako sa stym neponáhľajú. Kvalitatívne žiadna zmena vo vysielaní, iba oblbovanie ľudí, ako vo všetkom. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Vydareny rozhovor s konciacim sefom sportu...stv3 mi je luto - rad som to pozeral. ked uz v telke nic zaujimave neslo, tak som kukol nejaky ten zaznam. co sa tyka politickej situacie konkretne v stv, tak to neriesim. co sme si zvolili, to mame. treba mat len hrosiu kozu a pevne nervy... |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
![]() |