Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Magazin este raz

-----Original Message-----
From: skylink@skylink.cz
Sent: Wednesday, June 08, 2011 11:20 AM
To: skylink@skylink.sk
Subject: Dotaz na zakaznicky servis - 08.06.2011 11:16:58

Odpověď přes:email
Dotaz:Dobry den,
mam otazku ohladne magazinu Skylink -
doteraz mi prislo jedine 1 (jedno) cislo,
konkretne 30.5-12.6 (s Jimom Carrey-m na obalke).
Mozete prosim skontrolovat v systeme,
ze mne ako predplatitelovi balika Multi-HD
sa posiela pravidelne a stale?!
Dakujem!
krikri

---

Dobrý deň,
Distribúcia magazínu nie je pravidelná, na Vašu adresu som Vám dala poslať dalšie čísla magazínu .

S pozdravom

Zákaznický servis Skylink
www.skylink.sk

TOWERCOM, a.s.
Televízna veža Kamzík
Cesta na Kamzík 14
831 01 Bratislava
tel: 02/49 220 354

krikri
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Magazin este raz

mne to zacalo chodit pravidelne ..uz 2 x po sebe :)))

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Jestli jim tam píše takto každý, tak to potěš...

Rocco
Registrace: 2/2010

to nie kazdy

to nie kazdy, to JA! :)))

krikri

Mne prišlo 1 a 3 číslo. Teraz zase jedno neprišlo, tak asi budem dostávať len nepárne čísla :D

deltoroes
Registrace: 3/2009

Dostal jsem od Skylinku jedno číslo a nespoléhám na další. Kupuji si pravidelně TV STAR, se kterým jsem maximálně spokojen.

Skylink + O2TV

kvasnak

Já jsem zatím dostal všechna čísla. Kolik jich vlastně bylo. Čtyři?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@krikri, @jglisnik

Mně chodí pravidelně (MultiHD + HBO HD + Cinemax), ale to mailové vyjádření jim tak trochu nekoresponduje s tím, co uvádějí na svých stránkách. Pokud Ti nechodí pravidelně, pošli jim následující odkaz, dávám do nadpisu i pana Glisníka, třeba se vyjádří i sám. Je to sice na českých stránkách, ale na ty samé se dostaneš i z odkazu na slovenské verzi webu.

http://tv.skylink.cz/magazin-skylink-tv-2.html

Obzvláště pikantní (v souvislostí s odpovědí, co jsi obdržel) je na uvedeném odkazu červeně označený tip:

Chcete-li pravidelně dostávat teno magazín Skylink TV, staňte se předplatitelem některého z balíčků KOMPLET, MULTI HD, HD PLUS nebo KOMBI.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

HD PLUS a HBO HD mam predplatene..

tulen

sa cudujem ze sa niekomu chce este dnes hrabat v casopise...na nete dam jednu jedinu stranku a hned mam aktualny program programov o ktore mam zaujem

radolaco
Registrace: 2/2010

rado

hehe aj o 22h hmmm
mne chodí v pohode od kedy mám HDplus a oukejíček ;) R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

mne to tiez prislo ale cely casopis je celkovo o nicom cely program je dostupny na nete a aj cez sluzbu EPG. Informacie celkovo ziadne akurat co som to smaril rovno do separovaneho odpadu.

Namiesto casopisu mohli radsej zainvestovat a zaplatit dalsi TP, pripadne spustit Skylink TV

funtomas
Registrace: 12/2009

to nie je ono..pc dokazu vela ale knihu nikdy nenahradia.../resp. tlacene slovo/

tulen

hej, vytriet rit sa s PC neda

funtomas

Potrebujete si prečítať magazín? Nič jednoduchšie - na stránkach " obľúbeného providera" kliknúť na obrázok nad - Novinky a sme v elektronickej podobe časopisu... :D
R^ R^

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

tulen

dufam ze neporovnavas neaky casopis (platok) s kvalitnou knihou :8)

nech sa dari, ahoj ;)

btw aktualne citam "Berry Steve - Cisarova hrobka, Domino"

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

souhlasím s funtomasem R^ časopis nikterak nevybočuje z příloh z deníků s programem TV, já osobně s rodinou to nestačíme pročítat. Spíše by mi vyhovovalo nějak upozornit na pořady tématicky zaměřené, např. vojenské a válečné pořady a filmy, přírodovědné, historické, veselohry, a pod., prostě připomenout jen zajímavé pořady ..... ale sám bych to sestavovat nechtěl.
Prostě, časopis bych oželel.

Nervoš
Registrace: 1/2006

princip

ahojte! Dakujem za odpovede!
Jasne ze ked som sem prispevok daval som myslel - a vedel o Skylink vyjadreni - ze magazin je pre predplatitelov Multi-HD atd. Kedze prislo prekvapive vyjadrenie, tak som ho dal na vedomie, lebo nie som asi sam teda komu takto casak chodi nepravidelne...
No reakcie - pozrite, myslim ze ide o princip: ak sa povie chodi vtedy a vtedy a tak a tak, tak by to malo byt dodrzane! Potom neide o to ze si neviem/nemozem kupit TV Star alebo hocico v com je program - KED to uz akoze potrebujem - ale AK mi ma nieco chodit ako nazvyme to benefit za predplatne, tak to ine si kupovat uz nebudem, odhlasim predplatne ci usetrim! Alebo teraz kupis/nekupis ked ne/vies ze tento mesiac pride SL-Mag??
Inet ci EPG, jasne ze vsetko vieme/mame, ale tak lezis pri TV, pojdes sadnut k notebooku kuknut program alebo EPG ide/neide, chces porovnat S Programom...
Ono je dobre mat taky globalny prehlad a na dlhsi cas ako EPG ponuka a potom ako to je s EPG - idete "browsovat" kde je co ine nez stara kuka a uz vam pinda ze no daj hento prec nech mozem pozerat svoje... :)))
A ked si este mozes nieco aj precitat alebo kto chce aj vytriet... je len fajn nie?!
K
PS: od Carrieho to dalsie mi uz znova neprislo! :laughing:

krikri

Mne chodí pravidelne druhe cislo my poslali 2 kusi :laughing: R^

FAK13

Aj Ja som dostal 2kusi ako Ochutnávku. :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Moj nazor

Mam internet, EPG. Ale tlaceny program ma vela vyhod. Najvaecsia vyhoda je to, ze si den predtym vecer, pripadne rano, alebo hocikedy, ked ma to napadne, v pokoji a bez akehokolvek mackania tlacitiek ci uz DO, alebo na PC, oznacim pomocou zvyraznovaca (hoci aj pri sedeni na WC) vsetky veci, ktore ma zaujimaju. Potom mi cez den hocikedy staci hodit pohlad na zvyraznene programy a hned viem, kedy a kam mam prepnut. Nemusim si pamatat konkretne casy a programy, ktore chcem vidiet. Je to sice mozno podmienene vekom, ale naozaj si nedokazem zapamatat presne casy, kanaly a programy, ktory chcem vidiet pocas celeho dna. A otravovat sa zakazdym EPG-ckom, pripadne internetom nemusim.
Jednym slovom: papierove vydanie informacii v tomto pripade ma (pre mna, nezovseobecnujem) oproti elektronickemu ovela viac vyhod, ako nevyhod.
Chvalim Skylink za dodavanie programu v tlacenej forme.

vado
Registrace: 6/2006

Este navyse

Zatial som nevidel ziadny TV casopis, ci prilohu k novinam, ktory by obsahoval informacie o vsetkych programoch sirenych Skylinkom. Takto to mam pohromade na jednom mieste.

vado
Registrace: 6/2006

Vado můj souhlas.Jsou v něm všechny programy Skylinku a to v žádném jiném časáku není.

svijam

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra