![]() |
|
Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Na karty Skylink v systému Irdeto chodí údajně klíče až 6x denně. Když nahraju nějaký pořad a bude zakódovaný (třeba protože jsem se v době nahrávání díval na jiný pořad), tak je taková nahrávka prakticky k ničemu, protože pro její přehrání (dekódvání) musí být přítomny klíče v době pořízení nahrávky a to při takové frekvenci výměny klíčů už za pár hodin nebude pravda... Je to tak? |
yaro
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 55 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
nahrávkyZakoupil a zaplatil jste pouze sledování programů :)) Ne nahrávání a následné sledování :lookaround: k tomu slouží zakoupení dvd,půjčovny neb návštěva kina :-/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.zalezi, aky mas stroj, ak mas HD BOX, tak nemas problem, ak nahras film, mozes si ho kedykolvek pustit, nahrava totiz uz rozkodovane, kody nepotrebuje |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění."Zakoupil a zaplatil jste pouze sledování programů :)) Ne nahrávání a následné sledování :lookaround: k tomu slouží zakoupení dvd,půjčovny neb návštěva kina :-/"... á, pán se snaží být vtipný... |
yaro
![]() |
|
miniA kde se dá zakoupit nebo půjčit na DVD nebo shlédnout v kině nedělní VC Kanady F1?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Ja dost často nahrávam na externý disk,a ide to prehrát vždy,karta ICE výmena!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění."zalezi, aky mas stroj, ak mas HD BOX, tak nemas problem, ak nahras film, mozes si ho kedykolvek pustit, nahrava totiz uz rozkodovane, kody nepotrebuje"Ten HD BOX dokáže sdílet dekódovací katu pro oba tunery? Jinak by to nebylo možné... |
yaro
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Musíš mít několik karet a vždy po skončení nahrávky ji vyrvat a schovat do šuplíku a strčit tam další. Potom při sledování nahrávky musíš zase vyrvat koaxiál aby ti ty klíče nepřepsali. Óóó jak jsem chytrý, že jsem se nenechal zlákat na nějakou výměnu. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění."Ja dost často nahrávam na externý disk,a ide to prehrát vždy,karta ICE výmena!!"S tím by se dalo souhlasit, to mě funguje taky, když nahrávám v čase, kdy nesleduju na druhém tuneru jiný pořad. Nahrávka je normálně odkódovaná... Jde mi ale o situaci, kdy se nahrává na jeden tuner a na druhý se dívám. Ten tuner, na něhož se dívám mi použije kartu pro dekódování a pro to co nahrávám mi karta logicky už chybí, a tak je ta nahrávka kódovaná... Také to platí v případě současného nahrávání dvou pořadů, jedna nahávka je dekódovaná a jedna kódovaná. U karty "Výměna" se dá požít kódování Cryptoworks, kde se nemění klíče 6x denně, ale co v případě Irdeta? |
yaro
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění."Óóó jak jsem chytrý, že jsem se nenechal zlákat na nějakou výměnu. ;)"Konec Cryptoworksu není až tak daleko... podle toho co se píše je to otázka dvou let... nějaké další řešení? |
yaro
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Já vím, že mi ta chytrost nevystačí dlouho, ale aspoň jsem to oddálil. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.riesenie je mat aspon 2 karty...sky/cslink....niektore prijimace dokazu nahrat aj 2 nahravky rozkodovane..ale len z 1 TP ak mas prijimac kotry nahrava kodovane mas problem.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Mám 2x TechniSat (HD8-SX a S1), karty Standard ICE a Next a nemám problémy s nahráváním.Když jsem se rozhodl jít do HD příjmu, tak jsem jako první kriterium stnaovil to, že mi dvoutunerák nesmí do baráku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Zakódované nahrávky a výměny oprávněníArivaAriva 200 + karta ice.Nahrávka v Arive(.ts) zo Skylinku sa dá prehrať v Arive bez karty,alebo v každom pc kedykoľvek. |
tatar
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
peko59 - bavime se o irdeto, tam veleslavnej hdboxjeste neni.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Autor: uživatel yaro"Ten HD BOX dokáže sdílet dekódovací katu pro oba tunery? Jinak by to nebylo možné..." HDBOX dokaze zdielat internu kartu (s CI je problem), dokaze 2 nahravat, 3. pozerat (SF 9300), kym to pani zo Skylinku nezatrhnu SURFLOCKom a netolerantnym nastavaveim tejto prozakaznickej funkcie |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Autor: uživatel bublajspeko59 - bavime se o irdeto, tam veleslavnej hdbox jeste neni. co si chcel povedat? ako si nerozumiem ciste irdeto v nom ide rovnako ako ice |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
joscer2 karty (Standard ICE a Next) se daji strcit i do dvoutuneroveho technisatu a jede to jako vino, zadny problem s nahravanim tam neexistuje |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.pre ty neveriacich, mam HD BOX 9105, externy disk Samsung. Este sa mi ani raz nestalo, aby som si nemohol prehrat to, co som nahral aj pred mesiacom, nemusim s tou nahravkou nic robit, ziadne upravy v pc a pod. |
peko59
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.zabudol som mozno dodat, ze mam SKYLINK ICE VYMENA |
peko59
![]() |
|
re:Tak tak,UNI čtečky mají jasně navrch.V ofiko CI je nutná druhá karta..Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Chlapci ,však počkajme kym sa karty komplet vymenia všetke ,potom Provider upraví 100% Parametre SurFlock a Počet EMM inštrukcii a To PVR asi bude najmenší problém ktorí Nepôjde.PS:Pokiaľ ide PVR ,pôjde aj Share ,ale ak zatrhnú Share nepôjde ani Dvojtunerák a ani PVR ,Naozaj bude treba potom STB na dve Karty ,Problém bude ale že Aké????? :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
izidorTak samozřejmě to nemám jen kvůli nahrávání. Mám takhle zároveň zajištěno, že může na dvou televizích běžet různý program pro členy rodiny. Navíc mám ještě u třetí televize SD TechniSat MF4S-CC u matky v pokoji, které stačí jen nabídka Gratis.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.V STB mám modul Mascom a v jeho menu nastaven mód cryptoworks,takže na odkódování nahrávky mám několik dní čas.(mám ICE kartu)IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
re:To bohužel problém neřeší,stačí,když nahraješ zrovna v době,kdy chystají změnu-naposledy ve čtvrtek.Osobně jsem si to "vyzkoušel".Nemít ještě CS Linkovou kartu Cryptoworks,tak bych nahrávku nepřehrál.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Zakódované nahrávky a výměny oprávnění.Pokud chce někdo solidně nahrávat, tak třeba na Vu+ Duo se dá nahrávat ze dvou transpondérů i více programů najednou, co mašina a HDD zvládne, cca 5-6 programů a k tomu ještě timeshift. Čili samozřejmě se dá koukat kromě nahrávaných pořadů ještě na jeden na jednom z těch dvou použitých transpondérů. Těch 5-6 jsem osobně nezkoušel (zkušenosti jiných), ale 3 HD programy a jeden timeshift šly úplně v pohodě, i karta je stíhala dekódovat (nahrává se vše rovnou odkódované). Doufejme tedy, že to surflockem nějak razantně neomezí. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |