![]() |
|
propojení pc z tvZdravím všechny,prosím o radu , jde mi o stažený film v avi do pc, jestli jde propojit nejakou šnůrou do televize abych ten film mohl zkouknout v tv ? Poppř . jaký kabel a jaké koncovky? Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: propojení pc z tvake mas vstupy do tv?🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: propojení pc z tvscart ,cinch,hdmi,pc in |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
otazka-odpovedpc out (VGA/DVI) -- pc inalebo DVI cez patricny kabel/redukciu -- hdmi mam ale strach ze to avi bude nejake low-rez a na TV uvidis este horsie ako na NB... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: propojení pc z tvTa telka nema usb ani LAN?Potom to co pisal krikri.... :(Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: propojení pc z tvDruhý výstup z grafiky PC-kabel DVI-HDMI.Funguje mi to spolehlivě na 15m.Akorát asi budeš muset dotáhnout zvuk,záleží na tom,jaký máš Win a na ovladačích grafiky. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
Petrmuz92pokial nema tvoje PC hdmi vystup tak plati to co napisal Harnadek. to je najjednoduchsi sposob ;) dlho som tak fungoval aj ja. teraz mam ntb s hdmi a to uz je o inom :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: propojení pc z tvGrafická karta pošle přes HDMI i zvuk. Televize se potom zobrazí ve zvukových zařízeních. Nevýhoda (možná to jde, ale nepřišel jsem na to jak - Windows 7) je, že se nejde zapnout zvuk do repráků i televize najednou. Musí se to přepínat v tray nebo ovládacích panelech.Zvuk mě jde poHDMI kabelu jak přímo HDMI výstupem, tak i redukcí DVI-HDMI. |
pk-tr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: propojení pc z tvJá mám dva roky notebook nám propojenou televizi s HDMI obraz dobrý ale zvuk nemám a nevím jak ho tam dostat . Provizorně mám ze sluchátek v notebooku do cinchů v televizi , ale zádná sláva někdy to i šumí . Notebook skart nemá a televize LCD panasonik 2 roky stará nemá zase USB .Notebook MSI vývody - VGA: 1x CRT (D-Sub) + 1x TV-out (S-Video)- USB 2.0: 4x ,FireWire: 1x IEEE1394a, 4pin , Express Card Slot: 1x .HDMI 1X , snad to mám všechno |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111cez hdmi ti musi slapat aj zvuk. skus pozriet nastavenia v notebooku ked to nepomoze skus iny kabel hdmi ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
standa111popripade skus iny vystup hdmi na tv.motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
HDMI-audio nemusipodla mna cez HDMI ti zvuk slapat nemusi akoze nie z hociakeho notebooku so sys Win 7 atp.To zalezi od mnoha veci. Ked mas lepsi notas ktory ma samostatny graf. cip napr. nVidia nemozes cakat ze ti prida zvuk z cojaviem AC97 cipu do HDMI. Kontroverzne vsetko-integrovane kakacky kde Intel "300225" moze vsetko zabezpecit! A nehovor mi ze nemas v TV okrem HDMI ci PC IN aj normalny Line In pre jack z Line Out notebooku... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: propojení pc z tvv NOTEBOOKU MSI EX610PX-044CZ AMDAthlonX2TK55,2GB mám jen tyto přípojkyPorty: - VGA: 1x CRT (D-Sub) + 1x TV-out (S-Video) - USB 2.0: 4x - HDMI: 1X - FireWire: 1x IEEE1394a, 4pin - Mikrofon: 1x, 3.5" jack / 1x integrovaný - Sluchátka / SPDIF-out: 1x, 3.5" jack - Modem: 1x RJ11 - LAN: 1x RJ45 - Express Card Slot: 1x Multimediální vybavení doplňuje zvuková karta s prostorovým zvukem a vícekanálovým výstupem na externí reproduktory. televizi mám LCD Panasonic LCD MODEL 2009 LCD LX 32 V10E |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |