![]() |
|
Dreambox 800HD a zmena diseqc nastaveníMenili nám doma pokazený quad monoblok (19,2E + 23,5E) za nový Inverto, ktorý má ale prehodené diseq pozície (23,5E + 19,2E). U rodičov som poprenastavoval STB bez problémov, na mojom Dreamboxe 800HD som prehodil v nastavení tuneru pozície satelitov, ale ani jeden program nechce nabehnúť (vraj Služba nenalezena). Nepomohlo automatické ani ručné preladenie. Nakoniec zabral posledný zúfalý počin a to reset do pôvodných nastavení. Dosť ma to štve, všetko musím nastaviť nanovo. Neviete náhodou prečo sa dreambox tak čudne správa, prečo nechcel pochopiť zmenené diseqc nastavenia? |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
Zálohuj si vždy setingPoužívej dreamset pak je otázka chvilky dát vše do cajku co se týče nastavení setingu.Když změníš nastavení přepínače prostě naleješ znova seting nehledej v tom záhady. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
Dreambox 800HDAky setting davas?Likrov sa vobec nehodi.Vhannibal E2 Dreambox Settings daj bude po probleme. dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800HD a zmena diseqc nastaveníNahranie programov nebude problém, mám ich zálohované cez dreamboxedit. Dúfam, že sa to potom nebude správať ako pred resetom. |
majoSk
![]() |
|
RE: Dreambox 800HD a zmena diseqc nastaveníA proč by se nehodil Likrův setting? co to je za blbost?V životě jsem nepoužil v dreamboxech(a nebylo jich málo) nic jiného než Likru a nikdy nebyl s ničím problém.Provozuju motor + 15 LNB na Likru dohromady a žádný problém To že má likra v settingu občas chybnou frekvenci neznamená že se nehodí !! Majo SK má určitě problém jinde. tipuju DM 800 klon,nespolupracující diseq atd.. Není normální po výměně LNB či monobloku nutnost znova flašovat box. ale Likrou to určitě není ;) ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Dreambox 800HD a zmena diseqc nastavenítaktez sem nazoru ze s tim delas nejaky psi kusy. pokud se ti zmenilo poradi portu, tak mas 2 uplne jednoduchy reseni.1-prohodis kabely na prepinaci 2-priradis druzici jinej port tot vsjo Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800HD a zmena diseqc nastavenínejjednodušší je, udělej si svůj setting ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800HD a zmena diseqc nastavení@pat: klon to nie je, je to originál@bublajs: psie kusy nerobím, vymenil sa len jeden monoblok za iný ale s opačným diseqc, zmenil som len v nastaveniach tuneru pozície satelitov, prehodiť káble nedokážem, pretože je to monoblok mám skôr podozrenie že je problém niekde v nahratom gemini |
majoSk
![]() |
|
RE: Dreambox 800HD a zmena diseqc nastaveníNastavenie tunera,to mas dobre?Myslim tym tych 14 riadkov..mod,satelit,lnb,priority atd..ma 8 lnb a likrov setting mi tiez to robi,ze kazdy piaty program zahlasi kanal nenalezen..Mozes dat ine image,ved teraz ich je dost aj aktualnych,mne napr gemini vobec nevyhovovalo.Teraz idem na meobot tam dam 8 image a podla chuti prepinam.A setinngy cez dreamset si upravim podla svojich pozicci,chuti.dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
@lubo540Zatiaľ mám nastavený len nejaký jednoduchý mód Diseqc A/B, môže byť problém aj v tom. Ešte sa pozabávam s podrobnejšími nastaveniami. Na vzhľade mi až tak nezáleží, poväčšinou dreambox ovládam aj tak cez pc, hlavne aby v image fungovala dobre správa nahrávania, streamovanie napr. do vlc, zdieľanie karty do pc... |
majoSk
![]() |
|
Re: DiSEqCPřehodit porty v nastavení antény a restart, nic víc, nic míň, nebo je závada v monobloku nebo konektoru, vyzkoušej s jiným přijímačem, třeba s tím co funguje... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800HD a zmena diseqc nastaveníĎakujem všetkým za rady, keď sa dnes dostanem domov hneď sa na to vrhnem. |
majoSk
![]() |
|
Re: DiSEqCPozri nastavenia disecq aj tu....http://www.liddll.de/board.php?boardid=22 |
teplo
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
![]() |