Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Zaslání paraboly poštou či jinou přepravní službou

Zdravím, chci si koupit parabolu FUBA 85 Al, ale jedinou možností pro mě bude nechat si ji poslat. Chci se proto zeptat, jestli má tato parabola nějaké balení nebo zda záleží jen na prodejci, jak ji zabalí. Mám obavy, aby cestou neutrpěla nějaké šrámy.
Díky.

olaf
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zaslání paraboly poštou či jinou přepravní...

na poště rozbal,zkontroluj a případně vrať R^ :laughing: R^

pierrepetr

Vrátit to určitě na poště nejde ! tak jednoduchý ten život není :)
Pošta vás balíček a cokoliv jiného nechá a musíte nejprve zaplatit ! a pak si to mužete rozbalit před poštákem a v případě poškození atd. následně s ním sepsat reklamační protokol.A pak začít vymáhat peníze zpět bud od pošty nebo prodejce atd..ale to už je prostě problém a nepříjemná starost.
Ale určitě to nefunguje tak že vám poštáka zase vysázi ihned peníze zpět.
Každopádně to nefunguje tak že pošta hned zase vrátí peníze.
U paraboly když není zabalená je šance že ještě před zaplacením uvidíte že už je poškozená a tím pádem ji nezaplatíte a nepřevezmete.
Ale cokoliv je zabaleného se musí nejprve platit pak kontrolovat.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Co vlastně chci,

získat parabolu z internetového obchodu za lepší cenu s rizikem poškození při dopravě nebo ji objednat v nejbližší speciálce a zde zkontrolovat, převzít a zaplatit s garancí???

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Objednavam z Eltasatu, paraboly posilaji v kartonu a pouze jednou se mi stalo, ze byla parabola poskrabana (gibertiny 100DU), nevhodne ulozenym zbytkem zbozi v kartonu. Okamzite jsem zavolal posal situaci a obratem zaslali novou s tim, ze poskozenou zaslu zpet v kartonu co prisla nova. Postovne platili oni. Tot moje zkusenosti. Jira

Jira
Registrace: 1/2007

Jednému známemu prepravná služba doviezla 85cm parabolu,na prvý pohľad všetko OK (bez škrabancov,nejakých ostrých prehybov). Akurát nešlo nastaviť ani silné družice (19,2E). Keď som sa na ňu pozrel zboku, bola ako vrtuľa. Niekoľko správnych hmatov a už to bolo lepšie,ale nie 100%.
Použi samorost-ove odporučenie.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

TO:Olaf

Na problém zaslání paraboly z Elatasatu Tišnov v souvislisti s nedostatečně baleným zbožím jsem upozorňoval zde v diskusi (Datum přidání: 11.05.2011, 18:23.27 , Sekce: Zkušenosti),kdy v obalu paraboly byly "naházeny" další sat komponenty včetně Sat příjmače a jen zázrakem,že nedošlo k újmě !) Takže hochu pozor !!

Jaros
Registrace: 10/2007

Díky za odpovědi

Podívám se raději důkladněji, zda se dá v Plzni někde koupit.

olaf

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra