![]() |
|
Předplacená karta.Chci se zeptat,kamarád si chce pořídit od UPC Direct předplacenou kartu na rok za 5 990 Kč,je to plná nabídka programů nebo ne?Díky za odpověd. |
arnost67
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta.Neni plna,z HD cek tam je pouze HBO HD,je to balik programu MEDIUM + HBO MAX PACK.http://www.omko.cz/upc-direct/ |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta.tak ať si to nechají zloději |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta.plná nabídka jedině na předplacence BDC :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta.Myslim ,ze s uvedenou programovou nabidkou je 6 litru/rok koser. |
hdpe
![]() |
|
RE: Předplacená karta.Kdyby na té roční za 3590,- Kč umožnili pružně objednávat HD programy a další služby, vydělají více a zájem by byl úplnš někde jinde... Inu UPC je UPC Rv Takhle je válcuje Skylink, který má předplatné pružné, jak co se týká obsahu, tak i časové délky nabídky. Množství HD programů, včetně české lokalizace ani nemá cenu porovnávat. R^Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta.Ano to je pravda,bohuzel jak kdosi jiz uvedl,od kravat z Lucemburska nelze ocekavat rozumnejsi uvahy,natoz zazraky. |
hdpe
![]() |
|
PetrT"Takhle je válcuje Skylink"ono sa to sice pekne cita, ale realita s tym valcovanim v pripade HD je diametralne ina (ale to len tak na okraj) a na ten druhy okraj dodam, ze marketingovo je Skylink absolutne inak vystavany ako UPC, takze mily PetrT, Skylink v nasich koncinach mozes porovnat tak akurat s CSlink a tym to hasne, v pripade UPC sa bavime o konkurencii typu Digi, Magiosat... a snad na stred dodam dva jednoduche fakty a) Skylink bol prvou spolocnostou v ramci satczsk trhu, ktora priniesla HD b) UPC je najstarsou platformou v ramci satczsk trhu (tie okraje, berte aj ked sa vam to nepaci, tiez ako ciste fakty) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
upcNo nevim kde jste se informovali, ale kdyz jsem mluvil s operatorem, rikal mi, ze neni problem objednat k predplacence cokoliv z nabidky, jak HD tak rozsirenych programu. Ostatne sam jsem si k predplacence objednaval rozsirene programy a slo to bez problemu. |
streki
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
upcStreki,takže šlo by to si objednat rozšířené programy a kolik to celý stojí?Jinak,díky za odpovědi. |
arnost67
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
upcJa jsem tam volal rekl jsem co potrebuji a oni me poslali nabidku emailem s uctem. Po uhrazeni a jedne urgenci se to rozjelo. Platil jsem 1/2 roku predplacenku, drive se ta sluzba jmenovala direct plus {navic je tam AXN a dalsi .} Stalo to 3036,-Kč. V podstate bez problemu me prodlouzili predplacenku o 1/2roku. HD programy me nabizeli za 150,-/mesic |
streki
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
![]() |