![]() |
|
M3 RollbackAhojte. Čo čert nechcel, nedokázal som na Kyngovi "chytiť" späť astru 23,5°. Nemci išli, avšak astra ani náhodou, vždy mi v menu pri inštaláci hádzalo slabú silu/kvalitu. Tak som nahodil späť rollback z Kynga na Illusion, ale zdá sa mi,že to je len taký odrb, v skutočnosti ten starý firmware tam asi už nikdy nedám :( Všimol som si, že vôbec tam nie je už úvodná obrazovka, zvuk je taký iný (chrčanie som vyriešil) a pri prepínaní kanálov to tak čudne ako keby rušilo...Strašne ma to hnevá. Rollback som určite spravil dobre - najprv cez Multiloader, potom cez klasicky loader najskôr killera, potom firm 6.93, tak multicam 6.4 a vectru 0.076. Spravil som niečo zle? Osobne mám pocit, že to už nie je ten starý Illusionacky firmware, ktorý tam bol predtým. Mimochodom, po rollbacku mi tiež nechcelo nájsť astru, vždy bol signál na 100 a kvalita na 0...Záhada pre mňa... |
jimmyxp
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: M3 Rollbackvsetko mas na cssf.cz , ale asi si uz tam bol pod inym nickom, vsetko je o nastaveniach, zalezi ci mas diseq alebo motor , alebo monoblock a o spravnom firmware, spravny fw do spravneho modelu,rollback, je plugin , z prechodu kynga na klasiku, len ti vymaze flash |
reavis
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 359 |
![]() |
|
RE: M3 Rollbackz cssf zvyknem čerpať informácie, ale neprispievam tam, kedže po zaregistrovaní mi nefunguje pridať odpoveď aj keď som účet aktivoval...nastavenia sú určite dobré, diseq nemám, motor tiež nie. ja som sa nesťažoval na funkčnosť, to už som vyriešil bez problémov, ide mi skôr o také postrehy, ktoré som zaevidoval po spätnom prechode z kynga na klasiku. chýba mi uvodná screen a kupodivu, sat sa správa presne ako pri kyngovi - na astre 23,5 mi ukazuje silu 100 a kvalita nič. podarilo sa mi to nastaviť až keď som šiel do TP a podľa toho som to nastavoval. zaujímavé, klasika sa správa presne ako kyng - nemci 19,2 idú poho, ukazuje správne ale astru nezobrazí správne ani pánovi... |
jimmyxp
![]() |
|
RE: M3 Rollbackmas stary setting, na prvom mieste mas nefukcni trasnporder, ktory by ti mal ukazovat signal, a zaujimave je ze ked nemas ani motor ani diseq , mas aj atru 19,2 a astru 23,5 ? :O to len tak na okraj |
reavis
![]() |
|
RE: M3 Rollbackzle si to možno pochopil z môjho príspevku - nefungujú oba súčasne (19 a 23), vždy len jeden osobitne. Iba som vravel, že 19tka šla a 23jka nie. Aký starý setting? Kde sa to dá zmeniť? Firmware som tam dal najnovší... |
jimmyxp
![]() |
|
RE: M3 Rollbacka nemas diseq a ani motor ? lebo nerozumiem, ci mas 2 paraboly ? daj si na firemne nastavenie, nanovo zoskenuj cez blind a vytvor si favoritny zoznam, setting, myslel som zoznam programov stary |
reavis
![]() |
|
RE: M3 RollbackMám len mono, ale to neriešme, to je nepodstatné. Bolo to preto, pretože prvý tp nemal signál, preto mi na 23,5° ukazovalo blbosti. Len ma hnevá, prečo po rollbacku není úvodná obrazovka pri štarte...? |
jimmyxp
![]() |
|
RE: M3 Rollbacklogo si tam natiahnes cez loader ake chces, musi mat mlogo25k.jpg - musi mat takyto nazov obrazok a cez loader myslim 1,2 to tam narves, hoci aj foto svokry ;) |
reavis
![]() |
|
![]() |