![]() |
|
ferguson ariva100, ice skylink a hd hbovedel by niekto poradit, mam ice kartu a fw 2.11.b7 |
rude
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
fergusonz multy mi ide cthd, nova hd, novasporthd, ale tie extra platené hd a hbo hd, ktoré su predplatene nemožem rozbehnut. prosim vie niekdo poradit, už som v koncoch. dik :-/ |
rude
![]() |
|
RE: ferguson ariva100, ice skylink a hd hbonovasporthd nie je na multy ani na multi.šo máš predplatené? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva100, ice skylink a hd hboešte P.S. samozrejme ani cthd ani nova hd nie je tiež z multi. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva100, ice skylink a hd hboa to maš pravdu, multi to nie su, ale prečo nejdu tie ostatne, zapis na kartu prišiel |
rude
![]() |
|
RE: ferguson ariva100, ice skylink a hd hboPodívej se https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do jestli máš HBO HD aktivované... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: ferguson ariva100, ice skylink a hd hbomnohých skuškam sa mi to nepodarili rozchodit. zistil som že celý transporder 12109, kde sú všetky hd kanaly a hbo comedy sa mi nechce zobrazit. karta bola skúšana u kamoša všetky hd kanaly zobrazené okamžite, požičaný jeho satelit u mna s mojou kartou na mojej parabole, funguje, takže v signalu to není, moj stb u neho na parabole stale ten istý problem. takže chyba je niekde v satelite. skúšal som už mnoho verzii upgrade orig alebo path, nič nepomohlo.už sa fakt neviem do čoho pozriet, je možne že nedokaže odkodovat tento transporder? |
rude
![]() |
|
![]() |