Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Refresh CS Link karty

Prosím o refresh karty 04295642966602 Předem moc děkuji.

shiraz
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

shiraz

Rozjeď si to sám,radil tady už každý jak na to.A neotravuj zde na forum,zde není servis CS link.
Když to neumíš ,tak to neprovozuj :8) :8) a kup si kolo!!!
Jezdi ku zdraví po českých horách !!T jsou dneska lidi,to je hrozný!! :))) :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: Refresh CS Link karty

nejvetsi prca na tom je, ze o refres se tady v posledni dobe vyprosujou jedinci, ktery maj v ruznejch tematech plnou pusu vsemoznejch reci a teorii a nakonec sem prijdou s takovym problemem :)))
takze opakovani po stodevadesatysesty:
vytahni to ze zasuvky , pockej 2 hodiny , pak to pust na cetejedna a strc tam kartu, ale az tak po pul hodine. protoze ses tady registrovanej 3 roky, tak by si mel vedet jak na to. pokud to stale nejde, muzes se prihlasit do guinesovy knihy rekordu s novou disciplinou hod prijimacem do dalky. je to snazsi nez tam davat lepsi firmware.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

To Hery To Bublajs

Sorry, ale myslel jsem, že to není tak složité a že to u CS link karty je stejné jako u Skylinku, že jde udělat refresh prostřednictvím internetu a k tomu refresh mají přístup pouze dealeři CS linku. Potřebovaljsem refreshnout kartu,kterou jsem dlouhou dobu nepoužíval teď jsem si ji předplatil na 10 dní a zápisy ne a ne přijít. Ještě doplňuji, že to byl můj první a po poučení od Bublajse poslední požadavek na refresh a pokud jsem se tím někoho dotknul tak to nebyl úmysl. Howgh
P.S. Proč vůbec CS link nemá refresh karty jako Skylink v uživatelské aplikaci ?

shiraz

protoze ho nepotrebujes. protoze vsecko funguje tak dobre, ze to mas do dvou minut celej total. pokud ti to tak nechodi, kontaktuj toho kdo ti ten prijimac dodal, nebo vyrobce at ti doda kvalitnejsi firmware. v karte to neni. mam tady karty pul roku pod blokerem a dojde to tam takkovym fofrem, ze vsecky teorie ktery ses schopen vymyslet ti okamzite bez zavahani rozmluvim.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

jen tak mimochodem , o jakej shit prijimac se jedna ?

bublajs

Clarke Tech ET 9000.... jestli tam nebude dělat neplechu SkyLink karta kterou tam mám rovněž vloženou a ta funguje O.K. Mám tam SW který by měl podporovat v horní čtečce SL a v dolní CsL . CSlink kartu normálně používám jen o dovolené, když chci abych měl vše z 23E, ale dnes jsem si tam aktivoval mých 6 mimo dovolenou. Normálně tu CsLink kartu používám na chatě v Globo Opticumk 4000T/S a tam zápisy chodí O.K.

shiraz

@shiraz

Pokiaľ tá Skylink karta je ICE ,tak ta robí neplechu takúto z CSlink kartou CRW. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Ježišmarja

1./ Pokud je přístroj a jeho SW kontabilitní s CW kartami a ostatními kodovacími systémy,vždy není problém,naskočí to jak píše bublajs do pár minut.
2./ Pokud by si chtěl rozjed každou jinou kartu mimo skylink/třeba Viacces,Mediguard,Conax,nebo irdeto,a nemáš solidní SW přístroje ,tak musíš z těchto důvodů použít CAM modul,který Ti kontabilitu přístupu kodovacího systému zaručí na 100%
3./Nepoužívám přístroje typu Technisat atd.které nejsou schopné ve čtečce otevřít jakoukouliv kartu,jsou to přístroje,kromě karet CONAX na dvě věci,musíš stále dokupovávat doplňky min. za 1000,kč/moduly CAM/,což nepochopím majitelé těchto kriplů,že ještě stále ho prosazují,asi koupili a proto ho chválí,navíc nemají a pak doplácí na blbost.
4./Rozjíždím min.1x za týden různé karty i neoficiální různého typu kodování,né jen Skylink,nebo CS link,a jejich aktualizace s naskočením programů po restartu přístroje,nebo jiných zde doporučených přístupů trvá třeba celou noc,než otevře požadovaný program,to by se takový uživatel,jak to tady čtu musel už dávno picnout.A pak vše funguje,ale musí být ten správný SW přístroje fungující se všemi kartami kodovacích systémů.Jinak to neberu,ostaní přístroje,které nejsou toto schopné akceptovat házím do kontejneru k vyšrotování,ty jsou na dvě věci.
I když si ho chomouti chválí,mám k tomu jiný přístup.
:8) :8) myslím si,že odpovědný.!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

jdes na to blbe

no vida. jaky emu pouzivas ??? dodej konfiguraky nebo dostatek informaci k tomu aby sme to opravili a uz nikdy te nenapadne se na foru doprosovat takovy veci jako je refres, neb tucnakum to beha na 110%. ty na to des od zacatku uplne blbe, kdyby si to tema pomenoval clartech nejdou opravneni tak to mas uz 12 hodin opraveny

bublajs

Se mnou to je těžký mám ten CT pár dní a jsem v tom úplnej laik Byl jsem rád, že jsem rozchodil ICE kartu SkyLinku. Mám tam SW image kterej podporuje ve čtečkách právě tyhle 2 karty nahoře ICE SL a dole CsL . Emu žádný nepoužívám. Všem díky za snahu.

shiraz

takze co tam jedes ? oscam ? bez nekam na forum kde se tomu venujou - cssf nebo ab-forum a tam ti nekdo nebo ja muzu pomoct. tady bude problem s vkladanim . ale muze bejt.

bublajs

Mám tam Oscam - mám tam nahranej ze "Satdigitalne" backup "backup-open-pli-et9000-by-vikino-2011-05-18" zeptam se tam a treba na ab-foru jsem tam registrovanej pod stejným nickem

shiraz

@hery

:))) Nic proti Tobě,ale nezapomeň,že každý nemá potřebu do přístroje vkládat xy různých karet,ale v 99% si vystačí s jednou... :)))

Harnadek
Registrace: 6/2009

Vkladanie XY rôznych kariet má výhodu ,ide Full ponuka predsa nie :)))
čo nemá 1 provider ,má druhy.
A ešte detail ,ICE karta serie 420 môže sposobyť takéto blbiny ak má ovšem tuto sériu ,stretol som sa stým OSOBNE :laughing: a žiadne FW ,karta z inej Serie OK.
:))) Ja som mal aj takú ,že STB písalo ERROR CARD. ;P

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra