![]() |
|
UBC DVB-CMám zavedenou kabelovku a TV Panasonic s csm slotem a DVB-C. Mám si pořídit UPC settop box nebo cam s kartou? Jaké jsou + a -,kromě nahrávání? Dík, Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 18.06.2011, 07:32.48
|
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: Tak nevímsat HD R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
a kablovcepá pá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrA kvalita obrazu a cena? |
grower
![]() |
|
kvalita srovnatelnápodle bitrate stanice,to jistě najdeš na netu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kde myslíš,že kabelovka bere signál?,z optiky? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
počkejdo zítřka,až se probudí technici kabelovky,pak už nebudeš vědět nic R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Tak nevímJak tak koukám poslední dobou na kabelovku TV od UPC,tak se mi zdá,že co vysílají v digitálu,tak se kvalita o dost zlepšila. |
grower
![]() |
|
RE: Tak nevímu nás si mužu nechat zdát o kabelovce ale kolega má centrio a je spokojen. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: UBC DVB-Cpierrepetr: hele a odkud to teda bere ?? jak vidno tak mas prehledDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: UBC DVB-Cpierrepetr zjevně přišel z hospody a hned se dal do psaní příspěvků :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: UBC DVB-CModul CAM, zasunou obrázkem ke zdi. Předtím však naladit CVB-C kanály bez modulu a možná nastavit Finsko nebo Švédsko. Nevím, jestli už mají Panasonicy i ČR jako zemi, kde je digitální kabelovka...Páteřní síť je optická. Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Tak nevímAhoj,tak si nejsem jistý,zda mi někdo odpověděl na otázku,zda settop box s HDMI od UPC nebo modul CAM s kartou do TV. A hlavně co je do kvality tv příjmu vhodnější? Odborníci jsou asi na vejminku. :laughing: |
grower
![]() |
|
RE: UBC DVB-Cvem si HD settop box a propoj HDMI a je to bez komplikací s modulem je to trošku komplikovanější ten modul se musí spárovat s kartou a to neposkytuje upc ale zase jiná firma.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: UBC DVB-CUrčitě použij CAM s kartou.Je to pohodlnější,než používat další set-top-box.Kdyby tvoje TV měla funkci PVR,tak by jsi mohl i nahrávat. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
@jitoČus uvažuji o CAM s kartou. Má Tv Panasonic,který má nahrávání,no problémo. Ale,kdo mi bude dělat servis na cam s kartou,když se něco podělá! Určitě od té firmy nepřiletí technik! Tak že,jediná možnost bude asi balíček a šup na poštu,zaplatit a čekat a doufat,že pošlou něco co bude ok. Je to tak? |
grower
![]() |
|
RE: UBC DVB-CTak to nefunguje.Koupíš si CAM s kartou.Pokud by "umřel" CAM,tak ten musíš reklamovat u prodejce.Pokud ti nepůjde nějaký program nebo kabelovka,tak musíš na UPC.Já CAM používám víc než rok,a žádný problém. Doufám že víš,že CAM s kartou se kupuje u jediné firmy,ne u UPC.Nejde použít jakýkoliv CAM s Conaxem... .......
|
jito
![]() |
|
@jitoAhoj,no jo cam prodává firma Lito a k tomu ti pujčí UPC d.kartu. To chápu. Ale otázka zní: ze zákona 2 roky záruka na zboží,kdo posoudí,když cam modul pujde do kelu (mohou říc,že to byla špatná manipulace s cam.modulem,že jsi ho zasunul opačně nebo při zapnuté TV),nebo ti zničí d.kartu UPC,nebo ti tento set nebude v TV pracovat korektně,nebo vyprší záruka? To jsem se teda nikde nedočet! A to někdy nas.... Dík. |
grower
![]() |
|
RE: UBC DVB-Cjak jsem psal-když "umře" modul.tak ho normálně reklamuješ,a kartu taky.HW reklamuješ u Lica.Služby u UPC.Modul obráceně zasunout nejde a taky jsem ho vyndaval při zapnuté TV-ale nemělo by se to dělat. Další věc-HD box od UPC není zdarma. .......
|
jito
![]() |
|
![]() |