![]() |
|
vypadek skylinkZdravím,před chvilkou mi vypadl skylink.Chtěl bych se zeptat jestli se to ted u těch nových karet stavá nebo to vypadne všude.Musel jsem vypnout přístroj a pak to teprve šlo.Mám Arivu 200 a ICE kartu.Děkuju |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
joscerNehnevaj sa,je to len môj názor.Neprešiel mi rukami zatiaľ ani jeden Technisat,len som to počul od známeho čo sa DOSŤ satelitnej technike rozumie tak podľa toho.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: vypadek skylink@joscer, tak vidíš, má to potvrzené i agenturou ;)@koudelka, díky za info. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: vypadek skylinkTak to už jsem zticha.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: vypadek skylinkPCI Technisat SkyStar HD2 a nemôžem na ňu dopustiť, žiaden SAT prijímač sa jej nevyrovná. Samozrejme záleží od každého akým HW a SW disponuje vo svojom PC...90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@koudelkaJen technická, u "ready" tabulky není nikde uvedeno, že nemusí obsahovat všechny(nebo některé) certifikované přijímače bez této f-ce. Tudíž si na jakýkoliv "vyřazený" přijímač už nelze stáhnout ten certifikát v pdf. A navíc je v tom seznamu i T2050 taktéž bez SS. To mi nepřipadá logické a proto mi na tom něco smrdí :((Hezký den Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Nova tabulka je udelena podle novych pravidel udelovani certifikace platnych od 1.4.2011. Jednolivy distributori /prodejci certifikat maji ke stazeni na svem webu. Ten Topfield je tam spatne, je to preklep, operator byl upozornen, nicmene konat musi on. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@Tomik535Ještě bych prosil názor jestli je ten nový Humax dobrý,docela se mi zamlouvá a nebo Homecast co myslíš?nebo co s tou Arivou,když to takhle zlobí,stačil by třeba nějaký modul nebo to nemá cenu |
jans
![]() |
|
RE: vypadek skylinkPro každého je dobré něco jiné, takže ti takto neodpovím. Podle mě má nejlepší provedení DO, což je pro mě důležité. Někomu ale může vadit omezení PVR pouze na ext. HDD či chybějící komponentní výstup či druhý scart. Osobně bych si spíše kvůli displayi a lepšímu konektorovému vybavení vybral Kaon 4001.Jak už tu ale někdo psal, ta prašivá Ariva by ti zatím i bez modulu s ICE měla v pohodě jet. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
kostiknestraš (hu-hu) nás, ktorí TechniSaty používame niekoľko rokov bez akýchkoľvek problémov.Ešte sa opýtaj toho odborníka na SAT techniku v čom je TS šrot. Nebude to vedieť, lebo to počul od iného odborníka. Tak aby nemusel pátrať, odpoviem ti: 1/ S TechniSatom neukradneš. Nemá pštrosa, nešeruje, takže sa nehodí pre použitie v banánových republikách 2/ nemá sieťový vypínač (neviem síce načo je to dobré, ale bol som poučený, že je to dôležitá súčasť každého slušného prijímača aby si ho mohol resetnúť keď zamrzne. Hm, že by ho TS nemal preto lebo nezamrza ?) 3/ neexistujú fóra, kde by sa riešili firmvéry, funkčnosť prijímača a podobne. Je to pravda, TS má len a len oficiálnu podporu na stránke výrobcu s firmvérmi, videami pre nastavenie, popisom, manuálmi atď atď. Na iných forach nie je tým pádom o čom. 4/ TS má len 3 roky záruku výrobcu. Slušný prijímač má len 2 roky a má sa pokaziť na 731-prvý deň. 5/ TS ukladá EPG v noci do pamäte takže ho máš pre všetky programy kedykoľvek ihneď k dispozícii, vidíš čo kde beží a môžeš ihneď nastaviť napríklad timer Toto slušný prijímač nerobí, slušný prijímač ťa prinúti precvakať všetky kanály (super keď ich máš napr. na motorom otáčanej anténe). Proste prijímač úplne na p.r.d. NEODPORUČAM tento šrot. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
jansv podstatě se přikláním k Tomikovi, pokud ti jinak "prašivá" Ariva vyhovuje zkus ji nakrmit správným softem a budeš možná překvapen, jak bude chodit. Kdekdo na ni plive, ale kvantu lidí bez problémů s ICE funguje. S CAM modulem bys mohl zažít zklamání třeba co do rychlosti přepínání programů..., certifikované přijímače ano, ale ani zde nevíš na čem jsi, bohužel ten Optibox Pony je příkladem, že dnes můžeš koupit certifikovaný přijímač a zítra (v tichosti) už jaksi "certifikovaný" nebude :-/ |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lancedobrá,mě ta Ariva zlobila jen včera,prosím napiš jaký soft tam mám nahrát a jestli je starší tak kde ho stáhnu.taky se mi nechce kupovat nový přístroj.Moc děkuju |
jans
![]() |
|
RE: vypadek skylinkosobně Arivu momentálně neprovozuju takže "bez záruky" ale OK by měl být třeba soft 211B9p, projdi si fora kde se Arivam věnují a kde najdeš i softy: ab-forum nebo tvfreak (zde hlavně nick Losos) doporučuje se tam třeba nastavit frekvenci čtečky (v menu Arivy) na 3,6MHz pro správnou funkci s ICE kartou a pod... vše se tam dočteš vč. návodů jak správně daný soft upgradovat aj. Nastuduj si to důkladně, ono totiž většina problémů s Arivou bude asi způsobena spíš rukama uživatelů... Když jsem měl Arivy v ruce, používal jsem při změnách softů hotové kompletní zálohy od Lososa a podle jeho návodů vše chodilo jak má, máš to jak na podnose, stačí pak jen vymazat nepotřebné pozice, nastavit diseqC příp. motor, seřadit programy a hotovo. Doporučuju tento postup, nesnaž se cpát do new softů svoje staré setingy a pod. to přináší problémy... ať se daří ;)http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=127 http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=129&t=26637&p=323599#p323599 |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Tomik535Tak a mas Topfield 2050 z tabulky vyhozeny a navic jsou tam ke stazeni uplne aktualizovane specifikace pro certifikaci prijimacu. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |