![]() |
|
Panasonic NEO Plazma TX-P42VT30E 3D Full HDZdravim,kupil som dnes ext.USB HDD na nahrávanie z Panasonic NEO Plazma TX-P42VT30E 3D Full HD ten HDD bez problemov rozpoznal aj som ho naformatoval. Viete poradiť v čom je problem: v TV je satelitný tuner, idem na nom cez Skylink, nedaju sa nahrať všetky programy, napr. bez problemov ide nahrať Dance TV HD,OCKO, Fashion TV, TA3,ale vôbec nide nahrať naše a české programy, ako aj HBO a ine ...nechápem prečo ? Viete poradiť alebo najsť kde je problem? Ďakujem |
poldo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
jednoduchá odpovědˇje to omezeno ochranou práv(kódovaná signál),čili na některých stanicích ti bude Hdd k ničemu,bo na něj nic nedostaneš.Obdoba ochran na dvd.Jedině "analogovou cestou". Pokud má tv patřičné výstupy,stačí mít dvdrekordér a máš nahráno ůplně vše..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Panasonic NEO Plazma TX-P42VT30E 3D Full H...Levnější řešení než dvd recorder je nějaký externí sat.přijímač který má usb a umí nahrávat a nemá tuto ochranu. |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Panasonic NEO Plazma TX-P42VT30E 3D Full H...predpokladám, že na riešenie s nahrávaním na HDD u TV Panasonic ťa ukecal predajca TV.Bohužial teoria predajcov a prax sú dve diametrálne odlišné veci. Stačí zájsť do niektorého veľkého elektra a overiť si na vlastné uši a oči... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Panasonic NEO Plazma TX-P42VT30E 3D Full H...Mám rok TX-P50V20E. Rok nahrávám na externí disk. Ani jednou se mně nestalo, že by jakoukoliv zadanou nahrávku (SD i HD)nenahrál, jak má. Chce to jenom zavolat na tech. podporu Panasoniku a zeptat se technika, které disky mají odzkoušené a které spolupracují bez problémů. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
@Teryka jakou používáš kartu (CS link či Skylink) ?_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
re: jamess96používam Skylink kartu , nové Irdeto.... |
poldo
![]() |
|
re: TerykAsi to urobím takto, ako vravíš ty, lebo jedine v tom môže byť problem, ja som ho kupil nie že by ma ukecal nejaký predajca /nemám 15 rokov/, ale na doporučenie kamoša, ktorý ma tež Panasonic, síce nie Plazmu ale LCD a mu nahráva všetko.On mi poradil kupiť pre Panasonic HDD USB: WD Elements 1.5 TB. No skusim zavolať na techn. podporu a uvidím, len som zvedavý či mi zoberie predajca späť tovar. Díky zatiaľ. |
poldo
![]() |
|
poldoakú kartu a modul používa ten tvoj kamarát?a aký modul používaš ty? že by nejaký CI+ modul? |
Dagy2
![]() |
|
RE: Panasonic NEO Plazma TX-P42VT30E 3D Full H...nahrávání na hdd připojený tv Panasonic funguje pro všechny programy ze satelitu ,dále je to již pro kopírování zablokováno ,osobně bych nepoužíval hdd větší než 1TB - u Panasonicu |
nec3
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
poldoAj já chcem kúpiť tento typ Tv preto mám na teba otázočky ako si spokojný z obrazom a spotrebou el.? |
amarilda
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
@poldoprávě proto jsem se ptal nicka Teryk,který říkal,že mu funguje nahrávání u všech programů.Asi používá CS link a kódování CryptoWorks,které znemožnění nahrávání na Hdd nenabízí.Naopak Irdeto2 a s tím spojené i novější karty Skylink tuhle funkci nabízí.Respektive ji má možnost využít vysílatel daného programu tím,že "pustí" kód" do daného pořadu,který ti zamezí spuštění nahrávání na Hdd.Myslím si osobně,že tv s tím nic neudělá..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@TerykPoužívám kartu CW a modul SMIT. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
re: amarildaNoobraz je super, taký obraz som ešte nevidel ani u jedneho TV a spotreba v pohode, trocha prikuruje takže je teplejšie v izbe, ale ináč v pohode, som veľmi spokojný, doporučujem kupiť a 3D obraz alebo prevod z 2D na 3D a 2 párov okuliarov zdarma proste super vec, to treba vidieť, zmení sa ti pohľad na videnie, pri filme máš pocit že ťa ide meč prepichnuť resp. že vybehne z TV vonku. :))) |
poldo
![]() |
|
re: terykskusim ešte modul CW a kartu CW, alebo modul CW a kartu Irdeto |
poldo
![]() |
|
@poldopokud máš "čisté" Irdeto(karta),tak ti změna modulu nepomůže- CryptoWorks modul ti jaksi Irdeto kartu nepozná...Musel by si jít kompletně do CryptoWorks (karta,modul).Ale CS link již začíná testovat Irdeto...Možná to jde na Ice Card a modul CryptoWork..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
re: jamess96Tak to ťa prekvapím chlapče, teraz som vyskušal v TV modul CW a karta Irdeto, ide komplet na nom cela ponuka Skylink a čo je hlavné nahráva komplet všetky programy... |
poldo
![]() |
|
re: Teryksuper a díky za typ, dal som mopdul CW a kartu Irdeto, ide komplet cela ponuka nahrať na USB HDD, konečne už so myslel, že som zbytočne vyhodil ečka, ešte raz díky ... R^ :) |
poldo
![]() |
|
@poldonepřekvapíš mne :))) To je Ice kart,která ti běží v CW modulu."Čistou" Irdeto ti modul CryptoWorks nepozná._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
re: jamess96Keď si taký frajer, prečo si nenapísal, že takáto kombinácia by pomohla, ale hlavná vec že si macher Rv |
poldo
![]() |
|
@poldomusíš se pořádně naučit číst a hlavně musíš vědět,co máš za kartu.Ono je pak těžko radno pomoci... Viz můj příspěvěk pro tebe čas 12.47 tam si přečti tu poslední větu. .Tak atˇti to hlavně maká..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamessssprávne ťa do.d.rb.a.l. Čo ty nemáš sklennú guľu, že si nevedel o tom, že strčil ICE do Irdeto CI modulu?Som to tušil od začiatku. Stačilo keby 10:26 odpovedal aký má modul a mohlo to byť, že? Ale keďže vlastne ani teraz ešte nevie akú má kartu tak by sme mu radili aj tak len ťažko. :scared: |
Dagy2
![]() |
|
@ Dagy2já si z toho nic nedělám.Chtěl jsem pomoct a ještě si nakonec ze mne dělá pr*del... Je lepší se vykašlat na takové "borce",kteří nevědí co mají doma a co používají-přesně jak píšeš ty. Atˇ se potrápí... (psal jsem to,že to s Ice kartou a CryptoWorks modulem zřejmě pojede,ale stejně po odpojení Crypto u Skylink bude tam,kde byl předtím...) :bigeyes:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
poldoDík za info. Všetko dobré prajem. R^ |
amarilda
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
re: dagy2 a jamess96Bud taký láskavý jeden aj druhý, viem čo mám vy chudáci, na taku telku si nezarobíte ani za 5 rokov, mám ICE kartu, čo som zistil, až teraz, lebo som myslel, že Skylink mi poslal Irdeto, ale som sa dozvedel od nich po telefone, že posielali na výmenu aj ICE aj IRDETO, viď nižšie:Nová univerzálna ICE karta Skylink (Irdeto/CryptoWorks) - táto karta korektne funguje v prijímačoch s oficiálnou licenciou Irdeto, ale aj v prijímačoch s oficiálnou licenciou CryptoWorks. Veľkoobchodný predaj týchto kariet začal 8. 6. 2010. Táto karta je označovaná ako ICE karta a poznáte ju podľa toho, že má pod čipom umiestnený text: „ICE 01 / PIN: 0000“. Nová karta Skylink (Irdeto) - táto karta korektne funguje iba v prijímačoch s oficiálnou licenciou Irdeto. Veľkoobchodný predaj týchto kariet začal 10. 11. 2010. Táto karta je označovaná ako IR a poznáte ju podľa toho, že má pod čipom umiestnený text: „IRDETO 01 / PIN: 0000“. Takže ty blbečku, ICE pojde v CW aj po odpojední systemu CW, lebo odpájaju system a nie modul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Overene v TOWERCOm Blava |
poldo
![]() |
|
@poldo:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: si k smíchu!!! Ja mám Sharp XS-1 a ta mne stála před dvěma lety v Něměcku více,než nová Fabia... :sly: :razz:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |