![]() |
|
topfield 2050Včera ještě jel a dnes,když jsem ho zapnul, tak jenom svítí modrá obrazovka a ukazuje Firmare a nejde vůbec dát do továrního nastavení .Nereaguje na ovladac. Nevite co s tim? Diky |
dawe
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: topfield 2050Položit na betonovou podložku a nekolikrat prejet autem tam a zpet. Nic jineho se s Topfieldem delat neda. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Re:TopfieldSkus ho ještě znovu odpojit od sítě. Pak nezbbude asi nic jiného než servis. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: topfield 2050A co záruka? |
Mirda2
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
topfield 2050Je to v zaruce.Tak servis.Diky |
dawe
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: topfield 2050Pánové já jsem byl asi před 14dni u skoro souseda a ten si nechal nainstalovat parabolu přijímač Topfield a ČSlink. Ten pán chtěl přidat Barandov a Prima love.Nechal mi půl hodky čekat až zkončí Esmeralda nebo ta Tur.telenovela.Já v menu toho přijímače vůbec nenašel přidat nebo odebrat program ani frekvenci zkrátka nic. Že prý to montážník rozdělá něco tam strčí a jde to.Že by nahrával setting přes flaschdisk?? Topfield stříbrné provedení typ neznám.Sám mám Kaona GoLden Interstár, Golden Media Unibox, S takovou věcí jsem se ještě nesetkal. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: topfield 2050Koax to je opravdu divny,ze to tam nema.Melo by to byt v polozce instalece-vyhledavani programu pro naladeni programu a pridani noveho TP je polozka SAT/TP editace.Pro posouvani a vymazani programu je polozka trideni programu. :-/ |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
koaxMontážník to udělá importem dat!Ostatní si to tam manuálně zadají a naskenují,chce to jen lépe koukat! ;) to dawe-reklamovat Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
![]() |