![]() |
|
Akční prázdninová akce Skylink - článek 17.6.Jak jsem ze článku vyčetl, tak pokud nemám přijímač HD, tak se mě akce zřejmě netýká. Nenaladím ani TV Paprika, ani Sport 2. Mám pravdu? |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
PISTOK153Tak jestli já správně chápu bod 1. prázdninové akce, tak by se měl týkat i CRW karet. Když si předplatíš Multi na 2 měsíce (a tím se ti posune konec stávajícího předplatného o 2 mesíce), tak balíček programů HBO dostaneš také. V bodě 1 se přeci o ICE kartách nic nepíše.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Akční prázdninová akce Skylink - článek 17...Provider udělá akci,kterou někteří nespliňují(nebo nechtějí splnit) a za to si vykoleduje nadávky a pohrdání.Hoši dejte se dohromady.Pištok ty si hanba !! RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Akční prázdninová akce Skylink - článek 17...přesně poskytovatel primárně cílí akce na ty co si nic nepředplácí aby nalákal nové ovečky nevím co je na tom k nepochopení.Běžná akce.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
@AntošNeviem kto je hanba. RvJa som dal za svoju CRW 4500 SK ,za to by som mal dnes 3x ICE ,tak prečo mám doplatiť ešte 24 eur.za výmenu. :laughing: joscer - Diky ,napíšem teda dotaz na Skylink a uvidíme. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Akční prázdninová akce Skylink - článek 17...Ano,akcia sa tyka aj starych CW kariet,funguje to bez problemov,dnes overene.Zapis na HBO pack promo prisiel hned pri platbe balika Multi na 2 mesiace ;) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
joscerTo je sprava pre teba a ostatnych s CW kartami ;) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
PISTOK153Zajisté máš svojí hlavu, ale já být tebou bych udělal to, že bych koupil kartu Výměna (teda pokud máš sat.přístroj v kterém "chodí" ICE karta), tu bych zaregistroval a do kreditu by mi naskočilo 24 Euro. No a pak bych přes web Skylinku tento kredit použil na objednání 2 měsíců Multi (už na té nové kartě). A pak by se na tebe vztahovaly i ty další podmínky letní akce.Ale jestli máš starou CRW kartu z nostalgie (že stála tolik peněz) tak ti není rady ani pomoci. Jestli jí máš proto, že se bojíš karty ICE, tak se nedá nic dělat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Power150Mě se to netýká, já mám ICE karty už dávno a platím si MultiHD.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerNebojím sa ICE kariet ,mám Opticum 9500HD STB ,a tam ICE ide v poho ,a aj tak sa dá vložiť CAM ,keby bol problém. Skorej tá Nostalgia z tej Ceny ,lebo sa mi to nezdá trochu Fer ,Je pravda ,že som mal aj Problémovú Sériu ICE doma ,ale to bola stých prvých kariet a už som sa s takým niečim doteraz nestretol.Ináč o takejto výmene ,ako si písal som už uvažoval dávnejšie ,keď som predplácal Multi balík ,ale stihol som to dopredu pred tým zdražením ešte zaplatiť ,tak som od toho upustil. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153Já když jsem se rozhodl (v listopadu loňského roku), že vyměním CRW za ICE, tak jsem si koupil novou kartu (žádnou Výměnu) a na té bylo 20 dní global free + 2 měsíce promo (včetně HD). Ke dni, kdy jsem se rozhodl, že novou kartu strčím do satelitu, jsem požádal na Skylinku o přerušení předplatného Multi a přesunutí nevyčerpaného předplatného do kreditu. No a když skončilo promo, tak jsem objednal (přes web Skylinku) roční předplatné MultiHD, využil toho, co jse měl na kreditu a jen doplatil (kreditkou) zbytek. A teď jsem ještě navíc koupil Výměnu a na kreditu mám zase 600,- Kč. Se Skylinkem mám zase domluveno, že až dám pokyn, tak mi prodlouží MultiHD o počet dní odpovídající těm šesti stovkám. No a doma mi zbyde ICE karta se základem Gratis a tu použiji třeba do satu u matky, kdyby CSlink (který tam mám) se neměl k tomu měnit zdarma své karty při přechodu a Irdeto. Nebo ji třeba zkusím prodat někdy v budoucnu.Ale jestli ti šlo o to zaplacení ještě před zdražením, tak ti můj postup pravděpodobně není k ničemu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Funguje to aj pre existujucich predplatitelovNaozaj staci vykonat platbu za 2 mesiace. Datum, ktory sa zobrazi v historii objednavok bude sice divoky, no v automatickom nocnom spracovani sa zmeni, a budete moct vyuzivat balik HBO programov cele prazdniny. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
Jediny problemtejto akcie je v tom, ze sa HBO HD neda ziskat k baliku HD plus. Kto ma 50" a viac asi vie, o com pisem. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Akční prázdninová akce Skylink - článek 17...presne tak dunaj. o multi mazanice zaujem nemam .a k hd + ziadnu akciu neponukaju..a kvoli tomu aby som mal akciu si nebudem predplacat kombi ktore nepozeram..navyse ta akcia plati iba do konca augusta a je v juli/auguste by som to ani nevyuzil kedze mam lepsie napady ako stravit volny cas ako cumiet na bednu. takze Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Akční prázdninová akce Skylink - článek 17...Jest-li to dobře chápu, tak stačí na kartě ICE na dva měsíce si zaplatit Multi a získám vlastně Kombi. Ale u MultiHD bych přišel o iConcerts,Disc.HD, History HD, Filmbox HD, Brava HD a Classica HD (Deluxe HD nemusím).Tak Multi HD vítězí. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Akční prázdninová akce Skylink - článek 17...Včera jsem aktivoval ICE kartu,na kredit u Skylinku mi přišlo 600 Kč, mám na rok zaplacené Multi, zaplatil jsem z kreditu další 2 měsíce a odkódovali mi HBO a Cinemax. U TV Paprika a Sport 2 mi jde pouze zvuk. Toť celá akce. HD příjímač prozatím nemám, na Openboxu 810,soft 5,14, karta prozatím funguje bezchybně, tak i na starém Samsungu i po vložení do modulu T-Rex Twin. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Akční prázdninová akce Skylink - článek 17...K paprice ženským do kuchyně zvuk stačí a na obraz sportu2 se stejně nedá dívat.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Hansi1Tak jelikož nemáš HD přijímač, nemůže ti u Paprika a Sport2 obraz jít, protože je to vysíláno v MPEG-4.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |