![]() |
|
Teoretická rychlost přepínání HD a SD programůV souvislosti s pořízením nového boxu (díky Joscere za praktické postřehy k technisatu) se mi nedaří zjistit základní informace o rychlosti přepínání programů:1. HD se přepne déle než SD (to je předpokládám jednoznačné) 2. CI modul prodlužuje délku přepnutí mezi kanály (předpokládám že jsou výjimky, nicméně mám za to, že integrovaná čtečka bude téměř vždy výrazně rychlejší) 3. s jakými nejpříznivějšími rychlostmi lze počítat? (zde si dovolím komentář - současný box přepíná cca 0,7-1,5 sec, většinou tedy do 1s. Musím koupit nový, nicméně nevím, zda mnou vybraná kombinace Technisatu + CI modulu - u které Joscer udává naměřené hodnoty SD 2 a HD 3 vteřiny - je na dnešní technické poměry nadprůměrně nebo podprůměrně rychlá. Těžko před ženou obhájím novou investici (nic jí to nepřinese), a pokud ji připravím o rychlé přepínání tak mne zastřelí - má zbroják :-).) Shrnutí: platí bod 1 a 2, s jakými časy mohu počítat v bodě 3? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Teoretická rychlost přepínání HD a SD prog...Na základe tejto diskusie som konečne pochopil prečo ešte nemám manželku :laughing: . Pretože sa u mňa po vložení ICE karty do modulu Neotion v príjmači Comag SL100 HD je čas kým sa zobrazí obraz po prepnutí kanála 10 - 15 sekúnd . :fuming: Kým som mal starú Cryptoworks kartu + Diablo modul bolo prepínanie do 1 sekundy ! |
atras2
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 44 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |