Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Problémy s Tv po připojení Sat

Zdarvím všechny profíky.

Potřeboval bych poradit: Cca před rokem a půl jsme koupil novou LCD TV Sharp LC52XL2E do doby než jsem k ní připojil satelit Technisat DigiCorder HD S2X cca před 3 měsíci nastali potíže a to ty, že občas, teď už celkem často po zapnutí TV je pouze černý obraz a nic s Tv nejde dělat až do chvíle než provedu tvrdý reset (vytažení TV ze el. sítě)Tv už byla v servisu a závadu neodstranili. Mám podezdření na sat. Nemá někdo stejné zkušenosti, popřípadě radu jak závadu odstranit?

Za všechny rady předem děkuji.

Ksiksao
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problémy s Tv po připojení Sat

Tak použij vylučovací metodu.Vytahni satelitní přijímač z televize a dělá to dál???Potom vytáhni třeba DVD recordér až se to přestane projevovat tak tím to je.

koax
Registrace: 2/2008

Jak píše koax a k tomu ještě zkusit jiný satelitní přijímač, nebo ten tvůj na jiné televizi.

Tondach
Registrace: 3/2004

Propojení sat.

Prosím o radu.Mám dva sat.příjimače homecast3200 a 3000cr,každý ma svoji SKYLINK kartu. Jeden sat. talíř a jeden propojovací kabel.PO zapnutí prvního přístroje druhý prístoj stratí signál pro české programy,slovenské běží dál.Mám MULTY balíček. Díky.

krajča
Registrace: 4/2011

Pokial mas prepojene len sluckou z prveho primaca, je to normalne, lebo Ti ide len jedna polarizacia,H/V. Na vyriesenie treba dva kable a twin konvertor, potom budu primace nezavisle na sebe!

Peep
Registrace: 10/2010

Jj tohle jsem udělal a tím jsem, tak na 99 procent tuhle závadu svedl na satelit. Jde mi o to, že pokud budu reklamovat satelit, tak po odeslání do servisu se to s jinou tv nemusí projevit, tak jestli někdo nemá nějakou vychytávku, popřípadě jestli není potřeba v sat něco přepnout aby to šlapalo.

Ksiksao
Registrace: 6/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra