![]() |
|
Zircon StarlineUž jsem to tu psal ale odpovědi jsem se nedočkal,tak to zkouším ještě jednou.Skylink nabízí v akci satelit Zircon Starline nemáte s tímto produktem nějakou zkušenost?Na internetu ani řádka,zajímá mne jaká kvalita obrazu je v HD přes HDMI kabel slyšel jsem že u levnějších je obraz horší |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Re: Zircon StarlineZřejmě ještě nikdo nenašel odvahu ho koupit. Je to na tobě, objednej ho, vyzkoušej a poreferuj...Do 14dnů ho můžeš vždycky vrátit... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Zircon Starlinetento prijimac je cerstva novinka, tak sa necuduj. Ja som si ho objednal a koncom tyzdna mi pride. Potom sa ti ozvem |
pistek73
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Zircon Starlinejá jsem ho objednal taky,vsadil jsem na to že výrobek je z německa |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
bojdavsadil?No já jsem psal do Skylinku aby mě dali popis o tomto přístroji co jako umí?Anic žádná odpověd. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Zircon Starlinejak to vypadá?Zircon Starline už někomu přišel? |
Ufones
![]() |
|
RE: Zircon StarlineMám tu od ZIRCON-a Starline i Skyline. Prijímače ovládaním podobné s OPTICUMOM 9600 /MENU/, prípadne nedávno predávaným OPTIBOXom PONY. Na trhu už je najaký čas aj OPENSAT IR Line Alfa, ale ten je od Starline o cca 30€ drahší. A konkrétne u Starline: prepínanie 2-3sec, EPG ide,REC som ešte neskúšal,bootuje cca 40sec, + 10sec syncho. karty. Obraz v HD i SD je OK. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
vadordíkes za aspon za nějaké info o Zirconech |
Ufones
![]() |
|
RE: Zircon StarlineOdskúšané aj REC, nahráva len jeden program, druhý ani z rovnakého TP, príp. free nevie.Časové nahrávanie je OK. Skúšané na dvoch 1TB 3,5 HDD, na 4GB USB kľúč nahral iba priamo, nevie načítať už vopred vložený USB pri prechode zo Standby režimu čo sa deje pri časovom nahrávaní. Treba podľa toho vyberať i vhodný HDD. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |