![]() |
|
převod z FLV do AVICau všem mám soubor ve formátu FLV o velikosti 1.53GB a potřebuju ho převest do AVI díval jsem se po internetu ale všude mi to převede jen 5minut ví někdo o nějakém programu který mi to celý převede...Díky |
Nagano98
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
NaganoA stranka na seriove cisla programov je.Napr www.astalavista.sk .Nechapem.preco akurat Any video converter!?Chces kradnut soft,ked mas kopec alternativ!Keby neboli alternativne free a opensource programy,tak nepoviem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@KasrCau, mě HD po zpacování v Avidemux koktalo/zvuk/ Jestli píšeš že ti to funguje, tak se na to ještě mrknu. Ale někdy jsou fakt problemy.. například jak píše Nagano že to chce po něm kod, nikdy jsem takovou hlášku neviděl, a to používám stejnou verzi a těch filmů jsem udělal určitě přes 0100. Ale stalo se mi minulej tejden, že jsem předělal film z avi do xvidu, a v telce nešel zastavit ani posouvat. A to jsem těch filmů zpracoval stejným postupem desítky. Buď přímo,nebo jsem je spojoval z kousků. Někdy jsou to věci..I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
MorousZ avi do xvid?! Nesranduj! |
Kasr
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIJJ přesně tak. Mam SONY KDL, do který píchnu do USB HDD, naformátovanej na FAT32, a 90 procent filmů musím zkonvertovat do xvid, jinak mi to telka nespustí. Je to dáno FW, krerej je napsanej v Javě. Jdou tam jenom xvidy a MP4, taky sekvence z některých foťáků. Prostě většinu filmů musim zkonvertovat, nebo se to nespustí a nejde to ani když to dám přes DVD přehrávač, ten je taky tupej. Pak jedině přes noťas. Ale budu to řešit, protože např u MKV je to škoda konvertovat. Asi k tomu dám nějakej Panasonic nebo Philips, prostě Dom. Kino, kerý umí USB/NTFS a MKV a bere to i z disku.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
MorousAle v avi mas väcsinou xvid,alebo divx,tak naco to prznit.Maximalne tv nechce zozrat fourc kodeku,co sa da zmenit v fourc changer(je v xvid-instaluje sa spolu s xvidom).A nie robit rekompresiu! |
Kasr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |