![]() |
|
KONIEC PREDAJA KARTY SKYLINK ICEMajstri, chcem so opytat, kedy konci predaj kariet skylink ice, vraj budu predavane iba do konca roku 2012 a potom uz budu v predaji iba karty skylink irdeto? |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
zdenogTy jsi trochu nervozní, "jak sáňky v létě" a nechápeš to kam to jde !!! V Luxenburku a Holandsku správce přístup kód systémů, 500 00O klientů u jednoho providera, ho nevytrhne. Nejsme tak lukrativní trh jako DB. a proto tam ještě podporují analog. !!! A co psal p. Glis. memusí být po ekonomické stránce za 9. měsíců těhotenství pravda - "PRACHY TO ROZHODNOU" . !!!! R^ :) :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Akce prázdniny se skylinkemTak na můj dotaz jestli se tato akce vztahuje i na zákazníky co mají multihd předplaceno až do konce roku mi odpověděli toto:Dobrý den, Bohužel litujeme ale prázdninová akce je podmíněna dvouměsíční platbou balíčku MULTI,MULTI HD nebo KOMBI tudíž nelze programy aktivovat. S pozdravem Helena Sisrová zákaznický servis Skylink Tak,že ode mne platbu na delší rok už neuvidí.Holt věrní zákazníci jim jsou ukradení. |
svijam
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
svijamA v čem je problém? Zaplať MultiHD na dva měsíce, konec MultiHD se ti posune do konce února 2012 a rozběhne se ti prázdninová akce. Mám dojem, že už jsem ti to tady na parabole nedávno radil. Zbytečně ztrácíš čas a připravuješ se dny s o HBO.Ale komu není rady, tomu není pomoci. Na Skylinku ti odpověděli tak jak ti odpověděli. Jestli jsi otázku položil tak, jak píšeš, tak ti ani jinak odpovědět nemohli. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: KONIEC PREDAJA KARTY SKYLINK ICEto peko59:No nyní už skoro zmizely Standart HD ICE. Jsou už jen Standart ICE nebo Irdeto Standart HD ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Fercuson 8018 UCI -Karta SKYLINK ICEMá niekto skúsenosť či pôjde karta Karta SKYLINK ICE (výmena)vo Fergusone 8018 UCI v Cryptoworks module alebo aj v čítačke. Stará karta funguje OK. |
jotur
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |