Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

refresh karty CS link

prosím o pomoc,aktivován balík SPORT dnes v poledne zápis na kartě je,programy nenaběhly zákroky doporučené jsem provedl,stále nic,po dvou letech se mi to stává poprvé .Děkuji. č.karty 04295640137529

SPORT
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

refresh karty CS link

Nemáš kontakt na Media Vision :lookaround: tak si tam hezky zavolej a odstraň svůj problém R^

mini
Registrace: 7/2009

refresh karty CS link

linka funguje do 18 hodin

SPORT

RE: refresh karty CS link

zadnej refres ale prijimac firmware nas zajima. mas to rozbity

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Jak sa darí v Strakoniciach?Neprší?

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

refresh karty CS link

Golden interstar 900HD fw.2.51

SPORT

refresh karty CS link

tak jsem to rozbehl pomocí jiné aktiv.karty následnou výměnou,jedno vím zcela jistě,již nikdy zde nebudu žádat rady protože někteří odborníci kteří se zde presentují škodolibě radí,nebo tomu vůbec nerozumí.

SPORT

Myslíš.že si to naozaj rozbehol pomocou inej karty? ;)

letas

SPORT

Nic ve zlém, ale ty jsi nepožádal o RADU, ale o SLUŽBU, kterou má poskytovat standardně úplně někdo jiný.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

refresh karty CS link

sdělím ještě podrobnosti-navštívil jsem souseda stejný přijímač,stejná akt.karta,moje karta u něj nefungovala jen základ,jeho karta u mě fungovala v celém rozsahu,po vyjmutí jeho karty a nahrazení mojí kartou po chvilkovém zatuhnutí obtazu se vše rozběhlo a již funguje bez.závad.Jsem satelitní divák 20 let ale je pořád se co učit.

SPORT

A to nešlo řešit u providera?A nebo se nechtělo?A určitě jsi na to nepřišel po 18tý hodině.P.S.Proč tady teda něco chceš když si poradíš jinak? :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Už,keď som Ťa zdravil do Strakoníc,tak si tam mal poslaný refresh.

letas

ano, toto zcela potvrzuje moji domenku, ze u nekterych prijimacu bohate postaci kartu vytahnout a strcit ji tam zase zpatky. jenze, pokud si tady kazdej je.li.man bude otvirat hu.bu a nebude spolupracovat tak na to nikdy neprijdem. ani nemluve o aktivite mirku dusinu , jejich radoby pomoc neni vubec k nicemu. to ze je nekdo divak 20 let pro me neni padnej argument. me spis stve ze tady kdejaky pako zamestna 20 lidi svym nefunkcnim pristrojem a spatnou obsluhou.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

letas : absolutne zbytecna prace. po zaplaceni to chodi v takovejch kvantech ze se snazis uplne zbytecne a to tvoje upozornovani na cin hodny mirka dusina mi prijde jeste trapnejsi. alespon vim jedno. ty o tom vis velky kulovy

bublajs

JJ.Každy vieme svoje,každy máme svoje skúsenosti s niečím a s týmto mám aj ja svoje skôsenosti,tak preto by som si to kulove nechal na niečo iné.Aby sa Ti niekedy nevratilo spätky. ;)

letas

a jakypak zkusenosti ?? ze refresh je reseni ??? mas nejakej log karty na ktery nic nechodi a najednou po refresh prislo vsecko ??? asi tezko vid ?

bublajs

Zatiaľ,vo všetkych prípadoch,keď my zákaznici volali,že im niektoré programy nešli,tak som im zaslal refreš a nekázal som im niečo iné robiť,len nechať zapnutý prijimač a viď vždy,ale naozaj vždy to pomohlo.A to bolo zopár prípadov,keď im tie programy nešli už viacej dní,hoci každodenne telku pozerali.Tak neviem,či je to len náhoda,lebo to naozaj aj pomáha.Mne to zatiaľ pomáha,tak isto aj tu fóru,keď sa pošle niekomu refresh tak skoro vždy mu to nabehne.Tak,kde je potom pravda?

letas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra