![]() |
|
Irdeto HD receiverZdravím diskutéry,chci pořídit HD receiver s integrovanou čtečkou karet Irdeto a PVR Ready. Mám tyto typy: Homecast HS 3200 CIIR Humax IRHD 5100S a možná i Topfield SBI-2050 Parametry maj podobný, spíš bych potřeboval názory lidí, co to maj doma. Např. u Homecastu je psáno, že disk, na který chci nahrávat, musí být naformátován FAT32 - ale na takový disk nedáte soubor větší jak 5GB. Takže pokud dám 8GB flashku, tak kolik minut se tam nahraje HD/SD ?? U Humaxu je to řešeno, že je disk naformátován ext3, ale dočetl jsem se tu, že je problém se zakódováním, že je pak uprostřed obrazu nápis"kódovaný program" - opravili toto v novém FW??? Nebo byste někdo doporučili úplně jiný receiver?? Sory za tapetu, ale tyhle věci jsem se nikde nedozvěděl. |
Fetisov
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 28 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
Téma: Irdeto HD receiverJa mam disk samsung portable 320gb 2.5 a som cital ze funguje az 500gb verzia ak nepojde nan nahravt z Humaxa,napojim humaxna videorekorder. |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |