![]() |
|
Jemné lupání v radiopříjímači při poslechuKoupil jsem přenosné Sony s CD a magnetofonem, vím že v názvu typu je 7.Je zajímavé, že při poslechu slabších stanic FM se ozývá něco jako pravidelné tikání nebo lupání na několika stanicích.Šel jsem to vyměnit, ale druhé radio tikalo asi jako hodiny stejně. Je to sotva slyšet ale přece jen ano. Neporádite co to je a jak ten zvuk odstranit? V OKAY mi řekli, že tomu nic není. Děkuji. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Jemné lupání v radiopříjímači při poslechuTak to je tím že při poslechu slabé stanice je menší odstup signál/šum a do příjmu stanice ti proniká nějaké pulzní rušení.Jde to odstranit jedině lepší antenou aby se ti zlepšil příjem požadované stanice.Lepší antena pochopiteně není kousek drátu co výrobci dávají k přijímačům. |
jarik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Jemné lupání v radiopříjímači při poslechuv okeji vedi velky kulovy :) jednou sem tam pri obhlidce cvicne tazal podejce, zdali ma prenosny FM prijimac se vstupem pro externi antenu . po tom co prozkoumal nekolik pristroju sem to vzdal, ze se jeste stavim :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Svislá a horintoální polarizace, jak spojit ?Chci v oblasti Prostějov, Olomouc poslouchat nastávající vysilání z Velké Javoriny. Vysílač má 50 kW, tak nevím zda k nám vysílání dojde. Ale protože mám svod asi 14 m, chci obě antény, horizontální a svislou polaziaci spojit, poraďte jak nejlépe. Děkuji. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Jemné lupání v radiopříjímači při poslechuto "tikanie" počuť u niektorých rádií vtedy ak nie je v nich nastavený čas |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
navrazde(nevhodné slovo) si dělej ze staré mamy.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |