, sekce: DVB-S přijímače |
|
Atevio AV7000 HD PVRMáte ho někdo? Jaká je prosím osobní zkušenost.Po záměně staré karty skylink za tu jejich ICE mám už těch problému na TOPFIELDU 7700HSCI dost! Už jsem zkoušel nový modul (od Technisatu papričky blbnou jak hrom) takže jsem vyzkoušel zapůjčený od mascomu, no včera už dobrý, dokonce v noci nahrál 4 věci z viasat history v pohodě, ale ráno zase problémy, při zapínání přijimače jsem musel zase 4x zapínat, protože zase padal do 00:00 na displeji a najel až na počtvrté, takže dneska ten modul vracím a topfield vyhazuji do koše, už ho nechci ani omylem. Vůbec tuhle značku, teď jsem četl časopis audio video který odebírám a našel tam to ATEVIO, máte s ním někdo osobní zkušenost? Je to údajně skutečně němec a má integrované dva sloty, ve kterých by měl normálně běhat i ICE skylink, navíc dva tunery, rozměry 43cm, spotřeba ve standby pod 1w narozdíl od topu (8w!!!) Je to dost novinka na našem trhu, od letošního ledna, znáte někdo? Díky za reakce všeho druhu, zdravím. ;) |
rusakov
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 54 |
|
|
RE: Atevio AV7000 HD PVRU nás sa predáva pod názvom HDBOX 9200 PVR. Skylink výmena v MCASe ide v pohode.VU+ SOLO 4K
|
tommix
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 351 |
|
|
RE: Atevio AV7000 HD PVRŽádné další zkušenosti? |
rusakov
|
|
RE: Atevio AV7000 HD PVRTak jsem právě našel, že by to mělo být to samé, co Octagon SF 1018 HD podle obrázku displeje, zadní strany to tak fakt vypadá, uvnitř to bude nejspíš stejný produkt. Nemáte náhodou někdo ten octagon? |
rusakov
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|