Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

jaký motor

Ahoj,prosím poradte mi jaký motor by mě stačil na mojí 80ku parabolu,stačí obyč,nejsem žádný profík.Mám Arivu,tak co by se mi k tomu hodilo.Děkuju

jans
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jaký motor

Co takhle se podívat do "Omka" či si něco najít a pak se zeptat? To by nešlo? :)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

nejde o to zda si profík nebo ne, ale o to zda chceš motor který ti vydrží hodně dlouho, a má kovové převody, a nebo si koupíš obyčejný z plastovými převody, které budou mít za čas vůli, já doporučuji to nejlepší, Opticum DM 3800

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Digipower SG-2100-ten zase doporučuji já.Takže co člověk to jiný motor,proto je nejlepší si vybrat a pak se ptát.Jestli to chceš na nějakou "exotiku" tak 80tka je tak akorát na hraně.A já se zeptám:potřebuješ motor?Já ho měl a sundal a mám pouze monoblok protože mi to stačí.Taky názor a zase další může mít jiný názor.OK?Ale základ je to když jsem hodíš dotaz tak se o něj zajímat, uplynulo dost času a ty nic, nebo vyčkáváš co se urodí? ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@petr33

ahoj,já to tam měl dlouho a nikdo se neozival,já bych chtěl sledovat PL v HD.Mám Arivu 200 tak bych toho chtěl sledovat víc.Ted mám jen single na 23.5

jans
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra