![]() |
|
Nefunkční karty Cyfra+!!!Dejte si pozor na polský obchod Satsklep.pl!! Vloni jsem u nich koupil roční předplacenou kartu na programy Canal+.Měla fungovat do 4.8.2011,ale od 15.června je nefunkční!!Zřejmě se na ni Poláci dívali od 15.6.do 4.8.2010 a pak ji prodali jako roční kartu do České republiky. V době zakoupení nešlo poznat,že kartu používali a že mně nepůjde celý rok.Jsou to šmelináři a už si od nich nic nekoupím!!! Rv |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
Téma: Nefunkční karty Cyfra+!!! (# 36)No ona to asi není skutečná prepaid karta, ale je vedená na někoho v Polsku...a tak se občas zasekne. Mě se to stalo asi 5x. Stačí ale poslat mail (nejlépe po ránu v pracovní den), nechat receiver s kartou zapnutý na canal+pl a pak mi vždy během cca 2 hodin přišly nové klíče. |
JS1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!neni pravda, satsklep je uplne v poho |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!Zachovej klid. Měl jsem stejný problém, zápisy jen do 15.6, pak nechodila karta vůbec v ničem, ani v modulu. EMM chodily o stošest, ale pořád tma. Tak jsem pochopitelně napsal na satsklep, celý den se nikdo neozval, i když mi přišla potvrzenka o přečtení. Tak jsem z jiného mailu napsal, že mám zájem o cyfra kartu a bla, bla. Do 20 minut jsem měl odpověď s nabídkou. Tak jsem ihned kontroval, jestli jim to nepřijde divné, že když mám problém s roční předplacenkou, tak se nikdo neozve, ale jako nový potencionální kunčaft jsem pro ně pochopitelně zajímavý. Následovala omluva a prosba o zaslání nafocené faktury a karty. Jakmile jsem to poslal, tak do půlhodiny ta karta zase chodila. Dělali nějaké změny na pozicích prodejce, tak jestli to bylo tím ?? Tož asi tak. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!I kdyby to bylo presne jak pise dechovkar. Nevidim v tom vubec problem. Karta muze byt na 12 mesicu mysleno od doby co se objevi na internetu v nabidce eshopu. Potom se jeste muze klidne treba i 2 mesice prodavat jako rocni. To neni podvod ale spis neaktualni popis nabidky. Mam ted rocni kartu sky italy 15 HD programu z toho 10 filmovych za cenu 260 EUR. U skylinku za stejnou cenu mas HBO HD a Filmbox HD. Je uplne jedno jestli to bude chodit 10 nebo 12 mesicu. My jsme radi, ze takovy nabidky jsou. Protoze securitech cz ti proda podobnou kartu s navysenim 300%.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!Polulin má pravdu.Řešil jsem stejný problém a už vše chodí jak má. |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!Nech kartu na TVP 1, pres nej chodi zapisy, nebo je zkus obnovit https://www.ica.cyfraplus.pl/DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!a pokud ti nejdou TVNy, musis preladit, 15. cervna byly zmenyDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!na system ica se v zivote nedostane. Nikdo ti nerekne registracni data. Prodejce neni tvuj brachaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!vsechny tyhle podobny nabidky fungujou stejne: dostanes samotnou kartu. jediny co mas je cislo karty. karta je regnuta na prodejce nebo jeho znamy. je to nabidka pro zajemce co nemaji znamy v zahranici. pocita se s tim, ze kartu budes pouzivat privatne a v odpovidajicim zarizeni kvuli zapisum. kdyz se nahodou vyskytne problem tak kontaktujes prodejce. po roce kartu zlikvidujesVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!Myslím si že pokud u té karty není vysloveně napsáno do kdy je platná tak začíná platit po obdržení peněz na účet,tedy v ten okamžik jí ten prodejce nabije a odešle takže prodleva mezi psanou a skutečnou platností by měla být maximálně 10 dnů (alespoň takhle jsem to měl já v případě SKY)ale jak píše vortimond při té ceně toho předplatného,jeden měsíc tam nebo zpět...Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!ty ceny jsou v porovnani s konkurenci natolik vyhodny, ze si muzes za ten rozdil koupit novou televizi. Takhle to muzes delat kazdy rokVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!mam rovnaký problém karta canal+multipakiet kupovana 20.9 a momentálne nejde posledný zápis je 15.6 karta je v doporučovanom module matrix cam reborn čo navrhujete?stream701HD, skylink, cyfra+
|
janigami
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
janigamiNauč se číst. To je mé doporučení. |
polulin
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!čítať neviem to vieš 20rokov po škole, nemám faktúru len kartustream701HD, skylink, cyfra+
|
janigami
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!Tak to máš asi smolíka. Jedině snad, jestli si tvůj účet v e-shopu pamatuje tvoji objednávku. Inu, chybama se člověk učí.... |
polulin
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!Kupování cizích karet je vždy bez záruky.Kéž by se papaláši v Bruselu konečně domluvili na tom,že příjem cizích platforem bude legální a bez problémů. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!Kartu jsem vyhodil do koše. Když si zaplatím programy na 12 měsíců,tak by měli fungovat 12 měsíců a ne pouze deset!!! a doprošovat se zprovoznění programů. Poláci byli vždycky šmelináři.Ještě nedávno jsem uvažoval o zakoupení dalšího předplatného. Teď už si od šmelinářú ze Satsklepu nic nekoupím!! Rv |
dechovkar
![]() |
|
dechovkarUplně stejný slovník jsi nedávno měl u Arivy. Máš fakturu? Jestli ano, tak to je takový problém ji nafotit a poslat mailem?. Bože můj, to jsou dneska lidi. |
polulin
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!dechovkar když ne maš doklad tak mužeš reklamovat na jedině na lamparně |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karty Cyfra+!!!polulin:fakturu nemám,takže bych to mohl reklamovat jedině na lampárně.Jak si správně pamatuješ,kdysi sem měl problémy s polskou Arivou,která také skončila v kontejneru. Proto považuji polské zboží za šmelinu a díky dvojité špatné zkušenosti už nebudu nic polského kupovat. Je to šmejd!!! Rv |
dechovkar
![]() |
|
![]() |