![]() |
|
demence v Okayjsem se musel smát, když jsem listoval letáky ze schránky a narazil jsem v Okay na "fér" nabídku: SAT komplet LG LED TV, velkým písmem FULL HD rozlišení, zdarma CS Link karta na jeden rok! a na fotce ta TV s parabolou, SD STB Strong 6511 a foto karty Skylink :)))za 1. prodávají totální shity a za 2. ani nevědí co prodávají, to je prostě obrázek úrovně našich supervýhodných elektro obchodů Rv |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: demence v Okayako možu vediet čo predavaju...ked predavači su kuchari,čašnici a roznych remesiel...len odbornikov neni... RvDreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: demence v OkayJá třeba bych to šel prodávat i montovat ,ale oni odborníky nechtějí.Tak dělám uplně něco jiného. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: demence v OkayOni nepotřebují odborníky, ale zisky. Je to ten nejhorší obchod,z 10 prodavačů možná jeden ví, vo co go. Absolutním telatům, které by nikdo jiný nezaměstnal, nalejou do hlavy týdenní kurz, jak oblbnout pícníka/zákazníka/. A hurá do toho! Prodávejte, jinak půjdete se základem - ale ne,to, co zákazník chce a potřebuje, ale to, z čeho má prodavač nejvyšší počet bodů! Humus,a ten leták jen potvrzuje, že i výš,ve vedení společnosti,zaměstnává pan Životský i.d.i.o.t.y. :)))Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: demence v OkayAj u nás v Piešťanoch máme jeden obchod ktorý sa zaoberá predajom počítačov a elektroniky.Majú reklamu uplne všade dokonca v miestnej káblovke je s nimi reklama kde ich "odborník" vysvetluje ako je rozdiel medzi satelitom a dvbt a akých majú super montážnikov. A teraz to príde v reklamných novinách majú supervýhodný set Amiko550 a karta skylink!!!perspektívna kombinácia no nekupto u takych odborníkov.Robil som montáž u manika čo to u nich kupil parabola má také úchyty že po prvom vetre ju môžu hodiť do smetiaka. |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
wolfDle tvé reakce usuzuji, že jsi ve firmě taky dělal. Jinak s tebou samozřejmě souhlasím se vším co si napsal.... ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysAno, měl jsem tu "čest", nejhrorších 130000 sekund mýho života... :)Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
![]() |
|
dodatekPo polovině času jsem byl vedoucím, jak říkal kdysi pan Krampol" mě do hlavy, já jsem vedoucí" , ale ta pakáž , včetně nadřízených, radost pohledat....Parta k.r.e.t.é.n.ů...., která si myslí, že pícníci /zákazníci/ jsou úplný kun.......Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
![]() |
|
RE: demence v OkayCo se stalo,odstati se jiz neda,jistym dusledkem "amerikanizace" spolecnosti je i kvalita vzdelani a posluchacu.Nemohu se ubranit dojmu,ze kvalitni maturant drivejsich dob (SPS a gympl) je na tom lepe nez Bc na nekterych vzdelavacich institucich:).Tudiz vsechno souvisi se vsim. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Pan Životský je borecTak tak pánové, někoho tady asi s**e, že je pan Životský tak úspěšný.. Dle mého za to co dokázal je borec.. |
jardahar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
![]() |