Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta =Výměna= + Openbox X-810

Dobrý den,

chci se zeptat, zda mi pojede karta Výměna od Skylinku v mém přijímači Openbox X-810. Co myslíte? Díky moc za odpověď.

blik
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

OpenboxX-810

100% áno,openbox je stroj R^

atr2009
Registrace: 12/2009

RE: Skylink karta =Výměna= + Openbox X-810

podla toho, aky mas asi soft, ja som mal 820-ku a nesla

peko59
Registrace: 3/2007

ja mam 820 a ide pol roka ok,soft 5.14

mikulas99
Registrace: 5/2007

aký to má zmysel bez HD programov? načo výmena?

jurko
Registrace: 7/2008

kontrolní otázka:
proč karty měníte, když máte SD přijíámače, tupci :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček, pokud se ti zdá něco tupého na tom, že si někdo zrovna chce připlatit programy za 6 stovek, které ho s výměnou vyjdou na třeba 450,-, bude mít jistotu zdarma vyměněné karty třeba na dobu, kdy si zrovna koupí HD přijímač s Irdetem a zrovna žádná taková akce nebude, tak potřebuješ odpočinout.
A to už se vůbec nebavím o tom, že k tomu ještě zrovna teď dostane navíc HBO atd.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

drobeček

mám stejný názor,ale to nevhodné slovo mělo být jiné, vhodné,zajímavé je ,že když se někdo špatně vyjádří ve spojitosti se skylink,je uklizen,netřeba jmenovat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr: no ja mam skor pocit, ze drobecek adresoval slovo tupec na adresu ludi, ktori sa rozhodli pre akciu "Vymena" a nie na obchodnu znacku

takze predtym ako nieco vydedukujes, popremyslaj..

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Tak já nevím co si z toho mám vzít, někdo říká, že jede, někdo že ne. Pro ty, co píšou, že ano, tak se chci zeptat, zda jim skutečně jela ta nová karta od Skylinku, která má myslím číslo začínající 42 (aspoň tak mi to řekli lidé ze skylinku)

blik

alfasex

pochopil jsem to stejně jako ty,nic nemusím dedukovat,vyjádřil pouze názor na akci výměna,mám ho stejný,to slovo neměl použít,já jsem taky použil a už sem jel do tropů a taky ve spojitosti ,výměna,tak holt náhoda R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ide ale nie kompletná ponuka.Nevyužiješ ju na 100% ale základ ide určite.

jurko
Registrace: 7/2008

blik

mohu ti poradit,vem přijímač do prodejny se sat.technikou,řekni,"chci u vás koupit kartu výměna,předveďte mě jestli bude chodit,pokud ano koupím",ale na to bys jistě přišel taky R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr: nuz, ak napise alfasex je tupec, tak si oddychnut nepojde, ak napise na uzivatelov, tak nech je rad, ze som mu ten citron nedaval ja

akcia "Vymena" je len a len + pre uzivatelov, kto to nevidi, tak ma hold smolu... ono ta akcia sa mohla uskutocnit i bez prechodu par koruniek na ucet bez naslednej moznosti pouzitia na abonenciu, ze ano?

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Ja mam v Openboxe 810 dve ICE karty Vymena (cesku + slovensku) a nemam ziadne problemy (soft 5.14). Keby do Opena vosli aj 3 karty Vymena - zvladol by aj 3.

ahe56

Díky moc za odpověď ahe56. Konečně nějaká normální odpověď tady :)

blik

Openbox 810 + karta Vymena

Platene kanaly (HBO,Cinemax, Multi) aj neplatene - vsetky idu bez problemov, prepinanie rychle. Ako stara dobra cryptoworks karta.

ahe56

@blik, zrovna včera jsem dal jednu ICE ale standard, ne výměnu do 810(5.14) a párkrát se ze začátku kousnul při aktivaci. Pokaždé se rozjela ihned po povytažení a zasunutí ze čtečky(nechtělo se mi k zásuvce). Tak jsem měl podezření na kontakty, proto jsem ji ještě podlepil, což je u openů celkem standardní věc, ale po cca 24h zase výpadek v dekódování. Proto jsem ji zrovna zaregistroval a koukám, číslo je taky těch 4253.. :-/ nevím, doteď v openech problém nebyl, ale už si nepamatuji zda i v global free.
Tak snad po registraci už bude pokoj, v druhé čtečce je ještě TnK, ale to by tuto "legendu" nemělo nijak vykolejit.. ;)

Tomik535

Ještě mě napadá další rozdíl oproti 4200.., že taky nemá výřez na sim jak už tu někdo psal, tak nevím, co tím básník sleduje, asi se to lidem často vylamuje, nebo je to o 5haléřů levnější.. :-/

Tomik535

Tomik535

několik typů přijímačů má smůlu,jinak nůžky na plech R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tomik535: díky za informace :)
Ještě dotaz: co znamená nebo jak se "podlepuje"? A k čemu to slouží? Díky :)

blik

Pokud se ti zdá, že jde karta zasunout trochu volněji než "obvykle", podlepíš ji z druhé strany nějakým "flojstrem", aby více doléhala či tlačila na kontakty čtečky, které mohou být po letech již mírně "unaveny" :scared:

Tomik535

S FW 5.52 a 5.57 jsem zjistil že po každém vypnutí a zapnutí je nutno povysunout a znovu zasunout kartu do čtečky.Pomoci se dá zapnutím napájení card in stand-by.Při vypnutí ze sítě je opět nezbytné ono povytažení ikdyž mám zapnuto card in stand-by.Starší FW asi tyto potíže nemají,ale nemám to přesně odzkoušené.

viliam
Registrace: 11/2006

Openbox 820 obraz pri vymene karty Skylink vymena

Zdravim potreboval by som pomoc

v openboxe 820 som vymenil kartu CW za kartu Skylink vymena ICE, karta registrovana, vsetko prebehlo v poriadku.

Problem:
vypnem telku, openbox ostane zapnuty
za 2 hod. opat zapnem telku a vypisuje, ze je program kodovany, musim vypnut a opat zapnut openbox alebo vytiahnut a znova vlozit kartu a potom obraz idem (doteraz to nerobilo) ale kazdych 10 min. vypadne

prosim v com to moze byt, openbox ma soft 4.49 (resp. 4.99 nie som teaz pri nom tak neviem na 100%, ale nieco z tychto dvoch) viem asi je stary, aky mi odporucate dat nasiel som postup a vsetko na nahratie softu. Pomoze vymena softu. Prosim rady vymenu za HD a ciste IRD nie, ide o satelit pre dochodcov a im vyhovuje co maju

velmi pekne dakujem

tiko
Registrace: 5/2012

4.99 s ice nee. Dej novější.

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra