![]() |
|
Karta Skylink vylamovacíTo je vážně gól, starou vylamovací kartu nahradit novou která vylomit nejde. Na to přišel nejvyšší šéf Skylinku sám nebo mu to poradila ta manekýna která je perfektní do doby než promluví :)))Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíuž se to řešilo a dokonce dneshttps://www.parabola.cz/forum/reply-467171/ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 399 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíSkylink to vyřeší, udělá akci Výměna karty Výměna :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
technikTKR100 bodov R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíupc taky nikdy nemelo vylamovaci karty. nikdo si nestezoval. tam se resilo jak to setrne vystrihnoutVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovací:-( hm a já si vylomil zub:-((:))) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíjo pokrok se nedá zastavit :))) :))) :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
vortimondUPC dodávalo svoje šroty,kde šla strčit celá karta R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíTento typ kariet je podla mna lepsi,ako vylamovaci.pretoze od tepla sa karta troska jemne ohne a potom ta vylamovacia cast je na novej karte spravena tak,ze sa pri vytahovani zadrhava a mate strach,ze sa vylomi :-/ :( |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
PowerPowerAsi nepoznas stb,kde ide iba karta velkosti sim.Asi nepoznas stb,kde ide iba karta velkosti sim. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíJa takovy settopbox mam kde je SIM karta, a to Technisat digit S2, myslim si, ze je to v celku popularni pristroj, tak by me take zajimalo, jestli v tom ICE SIM karta vubec pujde? Ale je otazkou, jestli to ma vubec smysl menit... |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
Re : otPisem z mobilu cez opera mini-preco mi vsetko zdvolilo?Casto pouzivam operu mini,ale to sa mi este nestalo. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
opousV magazínu Skylink bylo uvedeno, že v přístroji TechniSat Digit S2 karta ICE nefunguje. Stejně tak například v MF4-S CC nebo STR1. Před nedávnem však firma TechniSat přislíbila nápravu a vydání opravného SW. To slibovali do 4 týdnů. Mám takový dojem, že ta doba teď někdy uplyne.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerDiky za info, ale musim se jeste zamyslet nad tim proc menit kartu za ICE (navic resit to vylamovani na SIM kartu) jelikoz ten pristroj HD ani MPEG4 neumi, tzn. MULTI si muzu predplatit i na stare karte, tak bude asi lepsi se na to vyprdnout a cekad na soudny den az to zhasne :O |
opous
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíSIM karta se hodí i do modulu: http://www.omko.cz/modul-mascom-cryptoworks-twin-moznost-vlozit-2-karty-cryptoworks/ Prostě to u Skylinku (zase) někdo nedomyslel.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíJá bych neřekl, že přímo nedomyslel, ale spíš si spočítali kolika lidem řeší stížnosti s nechěným vylomením k poměru těch, kteří to jednodušší vylomení opravdu využijí. Výrobní cena určitě nebude rozhodující.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíNormální člověk si nechtěně vylomenou kartu podlepí a ostatně X let tady byly vylamovací karty a nikde v diskuzích (ani zde) jsem si nějakých stížností nevšimnul. Ale asi u Skylinku ví, co dělají.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíAle dotazy typu jak to mám udělat: najít obal - vložit - podlepit tady byly a to už u lidí, co mají aspoň přístup k internetu.. :) A kolik je ještě těch ostatních ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíChlapci a to vás nenapadlo ,že Ona nebude vylamovacia zámerne. :))) PS: Koli Diablo WiFi Cardsharing 100% ,pán J.G myslí na všetko. :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
technikTKRTo je bezva reseni, ale ten technisat žadný CI slot nemá :-/ , navíc za 2tis., no ti si radeji koupim za 3,5tis. nový HD prijimac :( |
opous
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíNe to nás opravdu nenapadlo, ale naštěstí jsi na to přišel, než by se tragédie stala..Aby ti ten wifi ďábel nešel se surflockem celý do kytek :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíPS: Teda len som chcel podotknúť ,že Boj proti Share je viac ako Zákazník z "EXOTICKYM" STB ,Podla p.J.G treba READY STB ,alebo Certifikovaný CAM. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíJa mám Exoticky 3x Opticum 9500HD ,nepoužívam Diablo ,toto plne vyhovuje. |
PISTOK153
![]() |
|
opous:Já ten CAM neuváděl v souvislosti s TechniSatem, ale proto, že to je jedno z dalších možných využití SIM karty. Takže je zarážející, že se vylamovací karty přestaly dělat.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
Pořád Skylink.A co když je to prostě nápad Irdeta, že už nebude karty se SIM perforací dodávat od nových dodávek (což jsou možná poslední karty Výměna)?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíVšak taky nikdo nepsal, že to jistě vymyslel Skylink. Jen tu bublinu kolem toho zbytečně nafukujem ;) Pro ten mizivý zlomek lidí, kteří to využijí není přece problém si ji vystřihnout sami. Ke zpětnému vložení mohou použít třeba obal od své simky z mobilu, vždyť je to jedno.Osobně nosím někdy karty po kapsách, takže tu svoji bych raději taky "zalitou". Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |