![]() |
|
Karta Skylink vylamovacíTo je vážně gól, starou vylamovací kartu nahradit novou která vylomit nejde. Na to přišel nejvyšší šéf Skylinku sám nebo mu to poradila ta manekýna která je perfektní do doby než promluví :)))Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíIrdetu je snad úplně jedno, jestli je karta vylamovací nebo ne. Ale rozhodně je lepší ji mít vylamovací a event. podlepit, než nevylamovací a cosi stříhat a mimo jiné tak přijít o záruku, nehledě na možné poškození.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíProti gustu.. ;) Co je pro někoho rozhodně, může být jinému fuk..svou kartu takto nikdy nevyužiji a pokud snad v případě, který se stává max. jednou za deset let a ona ještě bude fungovat, tak si ji slavnostně vystřihnu.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíNěkdo má třeba ten výše uvedený Twin CAM a chce do něho dát UPC Direct a Skylink. Karta od UPC není ve vlastnictví uživatele, takže s tou se nenadělá nic a karta Skylink se musí za cenu ztráty záruky stříhat. Toto tedy ideální řešení rozhodně není, alespoň podle mě ne RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíAno, ale počet těch "někdo" je v obrovském nepoměru k těm ostatním, kteří tohle nikdy nevyužijí. Právě naopak, se jim může karta nechtěně vylomit.Buď bude jeden člověk vylamovat, nebo tisíc podlepovat. Tak opravdu nevím, která skupina je přednější :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíIdeální svět nikdy nebude. Taky UPC může prodávat vylamovací a ve vlastnictví mít jen SIMku. Proč to asi nedělají?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíProtože karta UPC je primárně určená pro použití v zařízeních UPC, kde vylamovací karty netřeba a pokud si tam dá někdo svoje vlastní zařízení, tak se holt musí přizpůsobit :8)A určitě si nemyslím, že by jeden vylamoval a tisíc podlepovalo - on ten poměr bude spíš opačný, protože přijímačů a CAM na SIM je v oběhu pořád ještě hodně, zatímco vylomit si nechtěně kartu může jenom nemehlo. Normální user ji vloží do přijímače a tam zůstává po celou dobu provozu, není důvod ji vytahovat. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíA přesně o tom to je. Kartu upc si taky mohu provozovat třeba v technisatu s2, či digitsim nebo twin modulu. Jenže jsem v drtivé menšině, tak si musím poradit sám. Tak proč by tomu muselo být jinak u Skylinku.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Karta Skylink vylamovacíJa si myslim,že vylamovacie karty ICE aj ked si ich vyrežete už nebudu v Technisat S2 fungovať.Tieto karty niesu podporovane |
mjki
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíTřeba ty karty Irdeto tak nadupalo, že elektronika je v celé kartě. Takže pozor, abyste ji někdo nepřefiknul :laughing: |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíVylamovaci karty se jiz dodavat nebudou, neni zadny certifikovany prijimac pro SIM kartu, s kartami byly jen problemy, podlepovani atd.Na vyjimku typu technisat s2 nebo mascom twin si hold musi zakaznik pouzit nuzky. FW na stary technisat zatim neni .... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíVidím, že jsem se nejspíš nemýlil. Osobně jsem za 4 roky vylomil 2 karty pro digitsim v karavanu a kamiónu a marně vzpomínám, kdy jsem naposled viděl twin modul, využitý ještě pro obě karty. Ale chápu, že pokud nějaká firma jela 5 let pouze na digit s2, tak budou mít od těch nůžek mozoly.. :)))Tedy samozřejmě, jestli ty ICéčka v těch střepech vůbec někdy pojedou. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacídigit s2 neni zadny strep, jsou to velmi kvalitni stare prijimace, ktere mnohym slouzi dodnes ... je potreba ale vedet o cem piseme, nez neco placneme ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovací:) když myslíš.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
ORF ICEtiez nie je vylamovacia, takze jednu alebo druhu bude treba strihat, ked sa ORF spamata z EMU. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíjá mám 2 karty VÝMĚNA a jedna je vylamovací, druhá ne... |
pecaIII
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
ICETaky mám ICE kartu vylamovací. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Vyjádření SkylinkMůj dotaz na webu Skylink:Dobrý den. Spíš jen technický dotaz. Kartu Výměna, kterou jsem nedávno koupil, mám bez perforace na vylomení ve formátu SIM. Ne, že by mi to nějak vadilo, ale to už je trvalý stav pro všechny nové karty ICE a později Irdeto? Jestli ano, je k tomu nějaký racionální důvod? Za odpověď předem děkuji. Odpověd: Karty Irdeto budou dováženy velikosti kreditní karty. Karty Výměna ICE také. Přesto jsme ještě objednali nějaké množství s vylamovacím čipem pro majitelé starších přijímačů TechniSat a CA modulů EASY TV. Samotná výměna karet však nic neřeší. Ve většině případů musí uživatel přijímačů TechniSat přehrát také firmware. Žádný dovozce satelitní techniky dnes nedováží přijímače, ve kterých by se karta velikosti SIM uplatnila. I TechniSat od této výroby upustil. Není tedy důvod vylamovací karty dovážet. S pozdravem a přáním příjemného dne, ředitel prodeje Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
LinkBox Mini HD Skylink Ready-"Žádný dovozce satelitní techniky dnes nedováží přijímače, ve kterých by se karta velikosti SIM uplatnila. I TechniSat od této výroby upustil. Není tedy důvod vylamovací karty dovážet." - Ja som si objednal LinkBox Mini HD Skylink Ready, a tam ide LEN vylamovacia sim karta . Preto som musel prístroj vrátiť a objednať iný !!!! :dead: |
moken
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíProdává se např. CA modul Mascom TWIN s licencovaným CW/Irdeto a tam se jedna karta dává plná a druhá musí být vylamovací. Kromě toho vylamovací ICE se dá použít do některých starších přijímačů TechniSat, který jsou pořád funkční a není důvod je měnit. To by snad ve Skylinku vědět mohli :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíVšak taky Skylink dal do oběhu i vylamovaci ICE. Já jednu mám.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
Karta Skylink vylamovacíNové Skylink karty v akcii Výmena sú len NEVYLAMOVACIE.A to moja maličkosť nemohla vedieť, preto som musel objednaný prístroj vrátiť ! |
moken
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíKoupil jsem vylamovací karty Výměna, akorát to obnášelo najít prodejce, který je měl. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
mokenJak sem psal, má výměna je vylamovaci. Asi fakt záleží na tom, kde koupis.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Karta Skylink vylamovacíhttps://www.parabola.cz/zpravicky/15041/skylink-vymena-ice-s-vylamovacim-cipem/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |