, sekce: DVB-S přijímače |
|
TechniSat Digit S2Objednal som si cez skylink formou akcie vymena kartu ICE.Počul som,že tieto primače TechniSat Digit S2 nepodporuju tuto kartu,ale vraj sa na tom pracuje aby bola aj na nich podpora.Ešte sa chcem opytať či tuto kartu stači vyrezať podla povodnej nakolko prišla v celku a neda sa vylomiť sim.Dakujem |
mjki
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: TechniSat Digit S2Nechápu proč sis k tomuto přijímači objednával Výměnu, když jediné co získáš je předplatné, které ale stejně zaplatils a žádné rozšíření programové nabídky ti to nepřinese :-/Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: TechniSat Digit S2A navíc mu v něm ještě "zatím" nepojede.. :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: TechniSat Digit S2Ja viem spravil som chybu,ale zaujima ma skor či ta karta niekomu v tom prijmači ide a ako to riešil nakolko som ju zatial neskušal ani neaktivoval.Som začiatočnik |
mjki
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: TechniSat Digit S2Zatim to jde pouze v prijimacich Technisat s CI slotem v CAM modulu Technicrypt CRYPTOWORKS,ve ctecce karet nikoliv.Jak si psal,tak se na tom pry pracuje a novy SW by mel byt co nejdrive. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
|
|
RE: TechniSat Digit S2Pokud tu kartu nemáš aktivovanou, tak to ani nedělej, ta původní pojede normálně dál. A už přemýšlej o náhradě za Digit S2, kde kartu Výměna pak použiješ.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
@mjki neHDmjki akoze je ti uplne absolutne jasne ze tento prijimac bol hot v r2006-7 a ma to ciste DVB-S SD tuner ano?!takze to co Skylink prinasa a mozno sa specializuje na HD je a bude ti uplne na nevhodne slovo hej? vymen radsej ICE ci novsie veci za vylamovaciu modru Skylink Cryptoworks alebo CS-Link K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: TechniSat Digit S2Lidim ja vam povim dneska jsem do DVou kusu tohoto pristroje vyrezaval kartu byla to makacka a pak mi rekli na Skylinku ze je s tim problem tak jsem rikal fajn jebal :fuming: jsem se s tim jak hovado a ono nic pak jsem voall na podporu omko.cz myslim a rikali ze cca 2 tydny bude novy fimware tak uvidime |
therock
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 49 |
|
|
RE: TechniSat Digit S2Nevíte někdo, jestli už je nový soft dostupný přes OTA? Díky. |
Sasi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 35 |
|
|
RE: TechniSat Digit S2Ještě není. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
|
|
TechniSat Digit S2Tak už je možnost nahrání pomocí rs232 konektoru který se nachází z levé strany.Sám jsem již několik těchto přístrojů nalil firmwarem který je pro přechod na IRDETO vydán.Firmware jsou spolehlivé a fungují dobře, jen je potřeba dát pozor u HW na verzi přístroje protože jsou tři modely tak aby nedošlo k zbytečným komplikacím. R^ |
gyberjan
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 1 |
|
|
FW ICE Technisat Digit S2Pokud má někdo zazálohovaný FW do tohoto příjímače pro podporu karet ICE prosím o laskavé zaslání na e-mail: lada.gotz@tiscali.czOmko zrušilo - smazalo z webu veškerou podporu pro tento typ a na OTA tento typ, pokud vím nebyl. Děkuji. |
ladag
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 2 |
|
|
omkoa tento web jsou příbuzní proto mlčím,ale zopakuji smazané téma servisního technika !? vem to a určitě tento soft získáš !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|