![]() |
|
Topfun na Samsung TVVyzkoušel už někdo předplacení filmu v aplikaci Topfun na Samsung TV? Zajímalo by mně jak je to s kvalitou poskytnutého filmu (rozlišení, datový tok). Jak rychlou linku to vyžaduje?Jsou to teda úplně základní věci, ale v té aplikaci se je člověk prostě nedočte. :-/ |
PHILcz
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Topfun na Samsung TVjenom ukázky , adsl , kvalita dobráChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
TV ŽIVANechcem kvôli tomu zakladať nové vlákno, neviete či to už beží:https://www.parabola.cz/zpravicky/14468/tv-ziva-od-24-6-opet-na-satelitu/ |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Topfun na Samsung TVno to ani nezakladaj :)))UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 493 |
![]() |
|
RE: Topfun na Samsung TVlubos3nec: Ukázky jsem samozřejmě taky zkoušel, ale zajímá mně hlavně to, co člověk dostane za svou platbu. |
PHILcz
![]() |
|
RE: Topfun na Samsung TVlubos3nec: K těm ukázkám bych ještě dodal, že na rychlé ADSL lince jsou právě ty ukázky dost nekvalitní. Právě tohle mně vedlo k založení tématu. Nebudu přece platit za kostičky.Pro úplnost dodám, že zkouším na FullHD telce. |
PHILcz
![]() |
|
SkynettZatím jsem Živu na udávaných parametrech nezaregistroval.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
PHILczJasně Full HD , 3D :8) ,nějak jsme to speciálně nezkoumal ,nových filmů je tolik ,že den by musel mít 48 hod a starých co běží na různých kanálech je ještě víc . kdyby to bylo za reálnou cenu tj max 25 kč tak možná bych si něco stáhl ..... Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
![]() |