![]() |
|
Karta Trade TechnologyKupil som tuto kartu, ako ju pripisat na web Skylinku k mojim dalsim kartam,preregistrovana z cecha na mna uz je.Poslal som e-mail skylinku a nik mi este neodpovedal ,robil ste to uz niekto? |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Karta Trade TechnologyNačo taký štres TAT je OK R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Karta Trade TechnologyOdpalila sa mi,neviem ako tak ju chcem vymenit. |
jukon
![]() |
|
normalne Vymenatak isto kupis/zadovazis vymena ICE a pod. a zaregistrujes ako Vymenu a je to! Ja som to takto davnejsie urobil bo stom stratil TaT vsetko v poriadku. Ta moja bola registrovana v/na CR... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Karta Trade Technologyale ako ju dostanem na web Skylinku medzi ostatne moje karty |
jukon
![]() |
|
RE: Karta Trade Technologymusíš mať nové meno,tiež mám na seba CZ i SK operátor mi pridal nové meno napr pridať 1 |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
RE: Karta Trade TechnologyTo akoze si mam zalozit na ich stranke novy ucet? Ale kartu uz mam prepisanu na seba V SK. |
jukon
![]() |
|
RE: Karta Trade TechnologyV možnostiach registrácie na Vašom účte je aj možnosť citujem "registrácia ďalšej karty". Ak nemáte založený internetový účet, tak ho treba vytvoriť v položke " ZÍSKAŤ NOVÝ ÚČET" v Registrácii a správe služieb. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Karta Trade TechnologyOpravujem "Získať zákaznícky účet". |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
jukon mozes mat ucty 2mozes mat ucty 2 ako ja napr. pre SK kartu/y a pre CZ kde tam akoze byvam...ale mozes mat 1 ucet s viac kartami do toho exist uctu pridas druhu tu TaT kartu a potom ju Vymena-is to hadam ze kde co ako kliknes sa tu nebudeme venovat neni sme male deti |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Karta Trade TechnologyAk si ziadost poslal emailom a uviedol aj svoje zakaznicke cislo tak karta automaticky pribudne medzi Tvoje registrovane karty. Preregistroval som takto 4 karty a nebol problem. Zmena bola uskutocnena v ten isty den.Ako vies, ze je uz preregistrovana?? |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
![]() |