![]() |
|
GlisningandICE-IRDETO Forum.SKBolo by dobre zalozit toto nove forom.Ccca3/4 roku tu citam problemi s ICE kartu,preco mi nejde ICE karta,preco mi nedosli zapisi po registracii,po registracii sa mi zasekava STB,preco mam tmu po registraci karty atd... Posledu dobu je tu 1.az 3 vlakna denne na tuto temu ICE Vymema alebo prosim o reflesh karty CSlink. Obdivujem Heryho a Bublajsa ze je ztoho este netrafil slak. P.S. PISTOK 153 Vyjadri sa k tomuto tematu,rad citam tvoje prispevky, nemas chyby... |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SKICE čI Irdeto OK R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
vladiTak by to malo bit stale. |
hajnalka
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SKlele prd. mam tady cloveka, co byl pres mesic mimo a slavna ICE nema ani jedno opravneni. posila si refresh horem dolem a nic. a predtim mu to fungovalo OK , opravneni chodili OK, tedka neni na karte ani jedno a neda si to rict a neda. holt to bude muset to skylink ready strojku, nebo na to musim vymyslet nejakou lecbu.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
hajnalkaked ti to tak vadí nečítaj to tu a daj si cukrík ked si nervozni ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
bublajsStare zlate OD0trojky- |
hajnalka
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SKlepsi sou lentilky. modrou nebo cervenou. hlavne at se ti z toho matrixu nezamota hlava :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
hajnalkaDakujem.Ale podla Mna by sa mal k tomu vyjadriť p.J.G. :))) No iba tak okrajovo ,PREČO musím mať niečo READY ,keď na starej CRW ,takéto niečo nebolo písané a Ak už Použijem VYMENU ,tak mám "EXOTICKY" STB ,Už mi to pán J.G. Vysvetlil síce ,ale Prečo to nejde ani na tych READY ,to ešte neviem ,a iba tak na okraj ,Nejaký Dotaz na výrobcu ,ak na tej Ofiko stránke je napísané ,že Skylink Nezodpovedá....atd. Tak ako to testovali ,Ked výrobcovia tých STB podla toho čo čítam ,Skoro z každým Modelom je nejaký ,bud HW ,alebo FW problém ,to vyrobili iba Jedno Spolahlivé 100% STB ,čo posunuli Skylinku na Test???? Však si Sami Poškodzujú meno Platformi ,keď takéto niečo podporujú a Ono to Blbne. K tým veciam ako SurFlock sa nebudem vyjadrovať ,ale myslím si ,že ak Kúpim Niečo v EU ,má byť na tom napísané Zloženie. A Keďže tam nič nieje ,tak by sa to nemalo používať hraničí to............ Teda Text by mal znieť: Dekodovacia karta VÝMENA ICE ,ICE a IR je určená do Jedného Licencovaného STB po príslušnej aktualizácii FW na OTA ,Nieje Možné ju Zdielať ,Používať na PVR v Odkodovanom Formáte a vkladať do STB nie určených pre danú Dekodovaciu Kartu. A Takto by to bolo Košer ,Len problém by bol ,že kto by to kúpil. Takže najskôr človek kúpi a potom sa prekvapí ,že v čom je Problém. :fuming: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SKPozrihttp://www.microsoft.sk/zadarmo/detail.aspx?user=1 |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
jupiTo nervozni si myslel mna alebo viacerych. |
hajnalka
![]() |
|
hajnalkašak tebe to vadí ne tak čo myslíš ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
VladiUž je 9 :)))Lenže ak kúpim OS a to mám Legálny ako tu "Kartu" ,tak na balíčku mám napísané ,že obsahuje BitLocker. :laughing: Takže aj keby mi ho niekto spustil (napr.z Vonku) a zašifroval mi HDD 265 bitovým šifrovaním ,tak o tom viem a nebudem prekvapený že je Tma. :bomb: |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK 153Dakujem za odpoved.(O surflocku sa nechcem bavit naCSSFfore bolo otom napisane az az). |
hajnalka
![]() |
|
hajnalkaNemáš za čo ,Ovšem na ten SurfLock som dal príklad stým OS ,aby Náhodou s toho nemal niekto z Hora Komplexy ,a nevysvetlil si to zle ,že Poškodzujem Platformu. :bigeyes: |
PISTOK153
![]() |
|
vladiNechapem co tim chceel basnik povedat.Napis aspon pointu. |
hajnalka
![]() |
|
PISTOK153Kde je nějaké vlákno, v kterém se řeší, že karta ICE nebo IR nejde v Skylinkem testovaném STB? Teda ne, že bys žádné nenašel, ale píšeš o tom, jako by to bylo každé druhé vlákno.A jedno tajemství. Mezi kartami Výměna a ICE naní vůbec žádný technický rozdíl. Jo, a zkus psát trochu srozumitelně. Z tvého dlouhého příspěvku jsem měl mžitky před očima. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Nevite,jsou v Rakousku podobme problemy?S ICE ORF,nebo jsou problemy spise razu managementu karet. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SKA používá vůbec ORF systém Irdeto Pí-sys? A co používají abonenti ORF za přístroje?Je spousta otázek, na které je třeba odpovědět, než se začne porovnávat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joserJa som stoho clanku ziadne mzitky nemal. |
hajnalka
![]() |
|
hajnalkaZkus trochu pochopit nadsázku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
hajnalkaobdivujem sam seba, ze som ta este nevyrazil za spam, ale ako sa vravi, kazdemu treba dat sancu, a priestor na realizaciutakze, aku negativnu skusenost mas s kartickou ICE? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SKPrave proto se ptam:) ICE karta by mela byt ICE kartou,at ji provozuje platforma ve svazovem state Panjabi ,nebo v Cesku. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SK@joscer ano orf pouziva pi-sys na kartach orf ice...irdeto karty nepouzivaju,len ice.Karty su ale inaksie ako nase |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
joscerMedzi ICE a VYMENA ICE je Rozdiel Cena :)))A teraz vážne ,nemyslel som tie STB po stránke Funkčnosti z ICE ,alebo IR ,myslel som tým HW a FW ,teda niečo nezapojené od výroby ,nejaké sekanie ,mrznutie a blbnutie ,ovšem nie Na všetkých typoch ,teda Značkách STB , aj na AB je toho dosť. PS:Radšej tam ani už nekukám. A ináč mi uznáš možno za pravdu ,že ani tá FW podpora ešte nieje bohvie čo ,napr. vyjde taky "Exoticky" Opticum a keď je nejaký problém......FW podpora Hned. Dúfam ,že je to už zrozumiteľnejšie. |
PISTOK153
![]() |
|
alfasexSory.Dakujem za upozornenie. |
hajnalka
![]() |
|
joscerORF pouziva karty irdeto o jednu generaci starsi nez ma skylink, problemy zadne nejsou, protoze se posilaji pouze 4 zapisy opravneni, drive byly jen dva, Buh vi na co ty dva dalsi jsou ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |