![]() |
|
GlisningandICE-IRDETO Forum.SKBolo by dobre zalozit toto nove forom.Ccca3/4 roku tu citam problemi s ICE kartu,preco mi nejde ICE karta,preco mi nedosli zapisi po registracii,po registracii sa mi zasekava STB,preco mam tmu po registraci karty atd... Posledu dobu je tu 1.az 3 vlakna denne na tuto temu ICE Vymema alebo prosim o reflesh karty CSlink. Obdivujem Heryho a Bublajsa ze je ztoho este netrafil slak. P.S. PISTOK 153 Vyjadri sa k tomuto tematu,rad citam tvoje prispevky, nemas chyby... |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
koudelkaTo není v Karte ,ale v Providerovy ,Možno sa Skylink uskromní a pošle iba Jeden. :))) ale on by najradšej aj 10 ,alebo 20 ,koľko to zvládne ,aby nám dokázali aký máju "Fajný" Systém.PS: A tým pádom vieme že to Funguje 100% ,Len problém je ,že to chudák niektoré UNI nestíha ,alebo sem tam Sekne Server iné Oprávnenia ,ale ani sa tomu nedivým v takej Frekvencii Dat ,že sa to deje. :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SKna někom se nový systém musí odzkoušet, rakušáci by to asi nerozchodili :))) (původní předpoklad byl, že se systém odzkouší u nás na ORF kartách R^ ) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: GlisningandICE-IRDETO Forum.SKZabudol som ale dodať ,že v Skylinku zistili ,že niektoré Exotické STB ,už nezvláda cca.5 EMM Inštrukcii za sekundu. :))) tak to dočasne upravili k spokojnosti zákazníka Vraj. :fuming: Len DOKEDY ??? :bigeyes: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |