![]() |
|
Jihlava v systému DVB - T2Jihlava-Javořice dnes spuštěno DVB-T2 !!!.. a televizor na tento systém nemám !!! :-/ :-/ |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Kombo icecrypt 6000 na objednávku v praglu... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 662 |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Díky, ale myslel jsem normální telku s již zabudovaným dekodérem pro DVB-T2, kterou si vyberu v obchodě s elektronikou. |
Kordd
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Jedině ji koupit např. v Anglii.. |
Fanyn
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Nj,.. asi u nás někdo zaspal. No doufám,že do spuštění dalších velkých vysílačů již výrobci zareagují na nově se tvořící vysílací systém. |
Kordd
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2nyní není na K25 nic, asi se šlo na Javořici spát...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Stejně to zase zanedlouho vypnou ;-) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Radiokomunikace se snaží dát dohromady několik základních modelů vysílacích parametrů vhodných pro ČR, případně vhodných pro zájmy Čra, aby výrobci přijímacích zařízení věděli, co mají jimi vyráběná přijímací zařízení umět, aby se mohla bezproblémů usadit na českém trhu.Testování se bohužel omezuje jen na šířku pásma 8 MHz, což je podle mě škoda. Testy zatím ukázaly, že do 8 MHZ se vejdou maximálně 4 HD programy, což podle mého nebude rentabilní. Samozřejmě fakt, že by se ušetřilo na vysílacím zařízení ještě neznamená, že by se to adekvátně promítnulo do ceny. Navíc koordinovat dnes dvojkanály je pro současné orgány zřejmě neřešitelný problém.... Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Stačí si přečíst teletext na čt 1 str.655... |
Fanyn
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2http://search.buyitdirect.co.uk/nav/br/samsung/type/TVs/0alebo tenti kúpiš aj u vás v obchode SAMSUNG PS51D6900,cena okolo 27t.Kč :) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Dík jank ! Opravdu ji mají v několika obchodech v rozmezí cen 26 000,- Kč až do 43 000,- Kč !V technických parametrech je uvedený systém DVB- T2 ! + DVB-T/C/S2 : DVB-T/C/S2 (T2) : DVB-T2/C. ... Takže první vlaštovka na našem trhu ! |
Kordd
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Na kulové budou i TV s DVB-T MPEG-4. :scared: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
re:pokud jste se dobře dívali na reportáž ve Večerníku,tak tam ten vysílač teprve připojují k anténám.Nic se zatím nevysílá.Tuším ten Večerník v noci opakují,tak se na to mrkněte znovu a lépe vnímejte přijmutou informaci ;)Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2to CES ,.. dáme je dětem do děcáku ! .. budou mít radost !.. |
Kordd
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2O to nejde , že teprve připojují, ale o to,že už připojují ! |
Kordd
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Usmevne,tady jeste nefachci ani DVB-T :). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
OmluvaOmlouvám se panu Vyleťalovi a všem čtenářům za nepřesnou informaci, seděl jsem si na uších. Navíc trpěla také Čeština - psáno narychlo.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Může mi tedy někdo říci, co se vlastně včera na Javořici událo?? Na televizi se nemám čas dívat, takže repo štábu CT jsem neviděl.díky. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2@SaxonJenom ze to chystaji, ze bude k25 a ze bude taky Klet, jinak nic konkretniho. Ucinkujici: Vykydal, Cumpl, Odehnal. http://www.ceskatelevize.cz/porady/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/211411000140628-udalosti-v-regionech/ @mirasat A co jineho nez 8 MHz by melo byt? Norma DVB-T2 umi sirsi pasmo pouze 10 MHz. A i kdyby nahodou obsahovala 16 MHz, prineslo by to zanedbatelne vyhody a hodne problemu. @Kord, Jank Nebyl bych si vubec jisty, ze u nas prodavana verze te telky ma DVB-T2, anglicka verze ma T2 uricte. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
ivovidíky, tady jsou všichni tajemní jak hrad v Karpatech. ;)Takže nic nového, tohle víme dávno. K těm TV: i na posledním dýchánku R&S v Praze si museli pánové z Rohde vypůjčit Panasonica s DVB-T2 z výrobního závodu u Plzně. To co jsem tam viděl nebylo nic extra, mám na mysli obsah Muxu. @mirasat: za šíření poplašné zprávy maš dvoudení arest. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Já mám názor jiný.Problémy by to přineslo, protože se tehdy koordinovalo bez ohledu na možnosti, které dnes nabízí norma T2. Bylo potřeba se zbavit analogu, možná to ani o moc lépe nešlo. Máme tady prázdný MUX 3, trochu místa je i ve třetím pásmu, něco lze odseparovat H/V... OK, kecat do toho je snadné, vymyslet to je věcí druhou. S pásmem je třeba šetřit, s plítváním se setkáváme také na satelitu, kde veškerá koordinace rovná se hašteření.... Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
SaxonPosun je v tom, že vysílací zařízení se už reálně montuje.Dále se pak v reportáži mihnula mapka pokrytí - omalovánky. Z té jsem si vyvodil, že na Kleti se také počítá až se 100 kW. To je ale čiště moje dedukce, velice nerad bych se dopouštěl dalšího šíření ,,předčasných pravd,,. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
mirasatOK, večer před spaním jsem si cosi z CT1 přes EPG nastavil pro záznam, tak snad to bude ono.Více mě trápí skutečnost, čím to budu měřit. Option karta do Digicube stojí strašnej balík, takže zatim nevim. Jestli bude opravdu ta SFN z Javořicí, bude třeba měřit určitě. No nic, uvidíme. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
ivovi0Daj si ten typ TV do googlu,je tam,že tú normu má a že je v ponuke obchodov tak v ČR ako aj v SR.Ak by hrozilo,že sa rozbehne vysielanie v DVB-T2,určite tento výrobca by zaplavil obchody TV s touto normou,nielen týmto typom TV,ktorí som vybral prví ,ako som našiel. ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2@jankhttp://www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/televisions/plasma-tv/PS50C6900YWXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification @mirasat Takze jaka sirka pasma by byla dobra? Omlouvam se, nejak jsem nepochopil odpoved. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Jihlava v systému DVB - T2Jsem zvědav, kdo bude vysílání v DVB-T2 platit.Kolik zájemců se najde? V současné době jsou smysluplně využity dva MUXy DVB-T a nic nenasvědčuje tomu, že by mělo něco přibýt. Vysílaní HD obsahu v terestrické síti, v Čechách je to scifi. Kdo touží po HD, kdo je ochoten do něj investovat, tak ho má už dnes na družici. Podle mě je tato reportáž objednaná na popud ČRA, aby se zase něco dělo... Vypsal bych do budoucna tendry na dva MUXy DVB-T2 a vysílal bych tam FTA SD TV programy a celoplošná rádia. Nic jiného v Čechách nemá smysl rozjíždět. On Air!
|
Saxon
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |