![]() |
|
codekMám Ferguson Ariva 200 HD Combo. Když připojím ex. disk a chci přehrát video tak mi napíše že nemám codek. Co s tím? Dík. |
roman44
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: codekZvolit takový formát videa, který Ariva přehraje neboli nesnažit se přehrávat něco, s čím si Ariva neporadí.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: codekV přehrávači Media Player je možné přehrávat i MP3, OGG, FLAC, AVI, MPEG, MPG, VOB. TS, TRP, MP4, MKV .Já mám video v AVI a tak si myslím že by to mělo chodit. |
roman44
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: codekAvi je len tzv kontajner (nieco ako obalka)V tomto kontajneri moze byt obsah s velmi rozdielnym kodekom. Ak vyrobca nenapise, ze podporuje prehravanie AVI s takym a takm kodekom a takym a takym bitrate tak je ta informacia uplne na nic. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: codekNo, myslet si to můžeš, ale chodit si to nemusíš. *.avi je formát videa. Kodek je něco jako dekodér. Zvuková a video stopa je zakódována pomocí kodeků (je jich strašná spousta; ani na PC ti kolikrát nejede vše bez dodatečné instalace kodeků). Jestli hold ti to to video nepřehraje ho tam nervi, a pokud po něm až tak moc toužíš, tak si ho v PC přegrabuj do kodeku který ti ariva přežvýká.... Pokud ti to stojí za tu práci.. :))) :))) |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: codekhttp://cs.wikipedia.org/wiki/AVIlen aby sa nepovedalo nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
![]() |