![]() |
|
přijímač s PVRPoradťe prosím dvou tunerový přijímač, který nahrává rozkodovaně. Je to na Skylink, takže dobrá spolupráce s modulem na ICE popřípadně IR kartu.Díky za radu. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
přijímač s PVRTaky se připojuji k dotazu, případně i nahrávánín na externí HDD. |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: přijímač s PVRIrdeto u certifikovaných přijímačů zakázalo a u necertifikovaných je to do budoucna ruská ruleta. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
RE: přijímač s PVRUž se o tom zde psalo, že Ti co si koupili TWIN SAT TUNER PVR, před,"i Ti po tom to termínu",zavedením IRDETA u Skylinku + s příslušnou přístup kartou, ...., je to na trestní oznámení nebo žalobu.!!! Ten přístroj za to nemuže !!! |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
PVR Ready-Technisat ISIO, PVR-Digicorder ISIOhttp://www.omko.cz/technisat-premiumline/ |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
A máš dve televize?Třeba jednu klidně starší? Kup dva singl přístroje TechniSat TechniStar S1, příslušné moduly (nejlépe Cryptoworks SMIT nebo Mascom Cryptoworks+Irdeto, hlavně ne nic s rozhraním CI+), předpokládám, že ICE kartu už máš, tak přiber ještě kartu Next (880,- Kč ročně tě nezruinuje). K jednomu S1 kup větší HDD (250GB) a k tomu druhému jen flešku (stačí 16GB). A máš záznamové a promítací studio jako vyšité. A ještě jistotu, že když ti jeden přístroj klekne, tak se máš na co dívat.Ale je to samozřejmě otázka peněz. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerje to riesenie, no podla mna velmi nekomfortneja by som zostal pri zadani 2 tuner s odkodovanou nahravkou - HDbox 9200-9300 ale je pravda, ze ak by SL pustil SurfLock s povodnym nastavenim, o com pochybujem, tak dvojtuner bude potrebovat 2 karty tiez, no ostane aspon pohodlie obsluhy nahravania |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
losparaboJde jen o zvyk (co se komfortu týká). Nahrávky přes timer dělám na přístroji jednom či druhém. Mohu dělat dvě HD nahrávky z různých tranďáků najednou (ale to asi umí i dvojtuner). A protože mám dvě televize, tak jsem zkrátka pořídil dva HD saty (HD8-SX už dříve a teď v dubnu S1). A pro jistotu má ještě matka ve svém pokoji starší MF4-S CC, té tam stačí Gratis.A že ten SurfLock hrozí, to je asi fakt. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscervysvetlis starsej matke, ci netechnicekj manzelke, ze na ktorom z tych 2 jednotunerov ma nahraty ten serial co chcela? A to nehovorim o rozdielnej obsluhe pripadne rozdielnych tunerov ...hdbox/octagon vie nahravat 3 programy subezne z 2 rozdielnych TP (2x HD, 1x SD) nie som predajca ani monter |
losparabo
![]() |
|
losparaboHlavně se mě nesnaž přesvědčovat, že to jak jsem to vyřešil je to nevhodné pro nějaké manželky nebo matky. Já s tím doma nikdy neměl problém. A proč? Protože se takové seriály prostě u nás nenahrávají. Buď to vidí přímo (máme tři televize) a nebo to nevidí vůbec. Tečka. Vyřízeno.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscer:))) máš pravdu. U nás se semtam něco nahrává, ale málo co se už pouští. Nejhorší náš mladej. Jde ven a řekne Nahrajte mi to _ stalo se asi 15x ..... ale ani jednou do neshlédl. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: přijímač s PVRpani kazdy sme ale iny, mame rozdielne naroky, poziadavky a potreby, moznosti a aj zrucnostijoscer aj pre mna je tvoje riesenie nepohodlne, a ze nechces vyjst v usrety manzelke, tvoja volba ja som to nemyslel zle, ale upozornoval som na vzniknute problemy, that´s all |
losparabo
![]() |
|
losparaboUž naposledy. To není o tom, že bych nechtěl někomu vyjít vstříc. To samo vyplynulo z toho, že pak toho bylo natočeno tolik, že ženské stejně nevěděly na co se pak podívat a na co ne. A tak se to prostě přestalo natáčet. U těchto seriálů stejně když 10 dílů nevidí, tak se nic nestane.Samozřejmě souhlas s tím, že každému vyhovuje něco jiného. Já své řešení nikomu nenutím. Napsal jsem jen, jak to mám doma. A že na tom někdo vidí nějaké mouchy? Tak ať si to udělá jinak. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: přijímač s PVRmusím sa zastať joscer-a, že aj kúpa dvoch prijímačov môže byť správna voľba, lebo napríklad ja mám dvojtuner Vantage 8000 ale pri súčasnom nahrávaní viacerých programov(ešte k tomu z rôznych TP, kódovaných programov...) môžu nastať problémy(chyby v nahrávke v čase prepnutia na iný program...)A u dvoch prijímačov je to iné, lebo sú od seba nezávislé, na jednom napr.môžeš niečo sledovať, robiť s nim hocičo...a druhý prijímač necháš nerušene nahrávať, to čo potrebuj mať kvalitne nahrané k archivácii. Nehovoriac o cene, keď v dnešnej dobe kúpim aj 3 prijímače za cenu dvojtuneru Vantage 8000S. R^ Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: přijímač s PVRMám Digit Isio S1 ICE kartu + NEXT KARTU + 500GB externí HDD můžu nahrávat 2 programy najednou. Naprostá spokojenost. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
digitalsPreco si domnievas, ze detske nedotiahnute choroby Vantage 8000 maju aj ine 2 tunery? To je predsa uplna blbost. Treba si nieco najprv precitat o 2 tuneroch, nastudovat ake typy HDD su vhodne na stream video recordingOctagony, HDBoxy a urcite i dalsie chybami v subeznych nahravkach s vhodnym diskom netrpia. Nemystifikuj |
losparabo
![]() |
|
RE: přijímač s PVRProvozuji rok a půl dvoutunerák Edision Argus VIP2 a při nahrávání normálně přepínám a nic mi nekolabuje - žádné chyby v nahrávce.....Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
losparaboja som vyjadril len svoj názor, že nemusí byť zlá voľba aj kúpa dvoch stb, na základe mojich skúsenosti...nepíšem, že všetky dvojtunery trpia týmito nedostatkami, ale že "môžu nastať problémy"... Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
![]() |