Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Homecast HS 3200 - blbne pamäť

Zdravím, včera pri pozeraní tv nám zamrzol prístroj na nahodenom zozname kanálov. Keďže nefungovalo žiadne tlačidlo, vypol som prijímač zadným vypínačom. Keď som ho znova zapol, zhrozil som sa, pretože všetkých 600 staníc zo 4 družíc čo som naladil, bolo komplet vymazaných a na obrazovke tabuľka ako pri prvej inštalácii (výber jazyka). Už od začiatku blbol, napríklad keď som vymazal stanice, tak pri ďalšom zapnutí mi na konci zoznamu zostalo niekoľko vymazaných staníc aj tak. Pomohlo by, keby som prijímač uviedol do továrnych nastavení, alebo to už bude problém ktorý vyrieši len servis? Taktiež pri každom zapínaní sa zobrazia písmená dL a ešte čosi, má to tak byť? Mám ho len dva týždne a už takéto problémy.

palo
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast HS 3200 - blbne pamäť

Mám tiež Homecast HS 3200 CI IR priamo od Skylinku v rámci výmeny aj s IRDETO kartou a už mi to párkrát zamrzlo s tým, že celý zoznam programov preč.
Okrem toho mi to robí aj to, že keď si nastavujem poradie programov podľa seba, čísla programov blbnú (presunuté programy sú v zozname viackrát pod rovnakými číslami, poradie (čísla) programov nenasledujú za sebou a pod. Okrem toho ak vymažem niektoré programy (napr. nejaké BG a DUT stanice - zrejme z karty (?)), ktoré nepotrebujem, pri ďalšom zapnutí tam zase sú. Samozrejme, mám poslednú verziu softu a žiadna ďalšia na stiahnutie nie je. Nemá niekto podobný problém, resp. čo s tým? Už mi to, priznám sa, lezie dosť na nervy :bomb:

jagged
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra