![]() |
|
Pro přátelé vinikajícího stroje značky AriviOficiální výrobce nealkoholickýchA100_20110629_2.14B4.zip - Opravena A / V synchronizace - Opravena menu v řečtině - Opravena menu v italštině - A další drobné opravy :))) R^ aby mně tady zase někdo nemrdal :))) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Pro přátelé vinikajícího stroje značky Ari...Já vám ty Arivičky vždycky tak záviděl, jak se o nich často bavíte co všechno umí a tak, bohužel si ji stále nemohu dovolit a styděl jsem se to přiznat. Ale vidím, že máte i dobré srdce a máte pro nás pochopení. Dlouho jsem z toho měl komplexy, ale konečně jste mě jich zbavili, ještě jednou díky moc! :sly:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
DDRToto píšem na domácom počítači, čo má linux. Mám starý Ferguson 6018 AR prerobený na CW. Už som sa dosť nainštaloval "alternatívnych" softvérov. Dnes by som chcel iba hardvérovo spoľahlivé combo, funkčné PVR a Skylink bez softvérovych bugov. |
vma1
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Pro přátelé vinikajícího stroje značky Ari...Za tie prachy by som kúpil radšej bezdomovcom jest... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Pro přátelé vinikajícího stroje značky Ari...Tak já mám Arivu v obýváku a přístroj s E2 v kuchyni. Dělá jenom server. Rozdíl v kvalitě obrazu mezi Arivou a IPBoxem 9900 jsem nepoznal. V ovládání a jednoduchosti obsluhy vyhrává Ariva na celé čáře. Neumím si představit, že by si můj tříletý syn pohrál s ovladačem od IPBoxu a manželka by měla stb zase srovnat zpět :))) Arivu už oba zvládnou :))) :))) :))) |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: Pro přátelé vinikajícího stroje značky Ari...V poměru cena/výkon si Ariva vede velice dobře. Nedostatkem je ne moc dobrý upscaling SDčka, když se to nechá na televizi, tak to vypadá ohodně líp. HDčka jsou v pořádku, vlastníci těchto strojků mohou schválně vyzkoušet propojení přes komponent. Chodí v tom všechny lokální karty, italská Sky, polská Cyfra (nevím, jestli jsou již opraveny ty zápisy), funkční newcamd, AU na Bulsat, volný CI slot. Za minimální náklady se na tomhle gumáku dala sledovat loňská Premier league. Za ty prachy... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Pro přátelé vinikajícího stroje značky Ari...Ja teraz riešim nákup komba, chcel som prejsť na inú značku - Ferguson údajne vyrába "arišrot". S prekvapením som zistil, že základnú úlohu - nahrávať zo satelitu a pozerať terestriál a naopak zvláda Ariva combo a iné značky (bez linuxu) majú s tým problém. |
vma1
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 29 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |