Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Doma + Markíza nejde

Ahojte, dnes som bol staršej pani pozrieť satelit, pretože sa sťažovala, že jej nejde DOMA a MARKIZA. Tak som vymazal zoznam programov, dal vyhľadať nové a všimol som si, že nenašlo všetko, čo by malo byť v ponuke. Tak som zistil, že prijímač naumožňuje blind hľadanie, tak som z Kingofsatu dopísal chýbajúce TP do prijímača. Avšak po znova vyhľadaní zase nič. MARKIZA a DOMA nefunguje. Všetko ostatné ide výborne. Kartu som skúšal aj doma na svojom príjimači a presne to samé. Pri ostatných programoch mám zelenú ikonku karty (Illu M3), pri spomínaných 2 červenú. Čím to môže byť. Ide o ICE kartu od Skylinku.

jimmyxp
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Doma + Markíza nejde

Skús pozrieť tu:

https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do

skynett
Registrace: 8/2009

Niečo tu nesedí.Chýbajuce TP?tak potom by tam neboli ani STV.A o tých sa nezmieňuješ.Tak ti ich zrejme iba neodkoduje.Ak je to tak,tak nechať načítať v druhej mašine,alebo ten Ilu M3 má aj inú moc?Neviem tie som nikomu nedával,nepoznám tie detské hračky.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

STV tam boli, chybal TP pre Barrandov a tusim este jeden na niektore FTA telky. V Illu som skusal ale tiez rovnako. Skusim to overit cez ten internet.

jimmyxp
Registrace: 6/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra